Lands' End Business

Alle anmeldelser

Lands' End Business

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Lands' End Business

At finde det rigtige uniform og logobeklædning er vigtigt for at opbygge dit brand. Når du udstyrer dit team med firmaskjorter med dit firmalogo, ser hver medarbejder professionel ud, kunder kan nemt identificere medarbejdere, og dit brand skiller sig ud. Når det kommer til logobeklædning, der virkelig virker, kan du ikke gå galt med Lands' End Business.

Lands' End Business's uniformsdesignteam fokuserer på at levere firmalogoskjorter, poloer, overtøj og mange andre stilarter, der overstiger de højeste standarder i beklædningsindustrien - de samme standarder som Lands' End-mærket har holdt sig til siden deres virksomhed blev grundlagt i 1963. Som en direkte til forbruger forhandler, er de involveret i processen fra design til levering og har evnerne til at sikre kvalitet i produktionen af ​​skræddersyedelogoskjorter og andet kontortøj, der passer til din virksomhed. Dette giver dem også mulighed for at skabe medarbejderskjorter i de farver, pasformer og størrelser, du har brug for, for at klæde hver enkelt af dine medarbejdere, fordi vi, som vi gerne vil sige, passer til enhver krop.

Opret en tilpasset onlinebutik
Du kan hurtigt blive en uniformsproducent ved at oprette en tilpasset onlinebutik gratis. Uniformsproducenter kan vælge tøjstile, størrelser og logokrav. At oprette en online butik sparer dig tid ved at eliminere behovet for at administrere et ensartet program. Derudover er deres dedikerede kundeservice-team klar til at besvare alle spørgsmål, du måtte have. De styrer også varelageret, så du ikke behøver at opmagasinere eller pådrage dig ansvar.

Lands' End Business's uniformsbroderi skiller sig ud i erhvervsbeklædningsindustrien. De bruger banebrydende design og teknologi til at omdanne firmalogoer til mesterværker af nål og tråd. Og med mere end 300 trådfarver kan de matche næsten enhver farve og nøjagtigt gengive ethvert logo. Brugerdefinerede firmaskjorter har aldrig set bedre ud.

Businesstøjstile
Lands' End Business's tilbyder hundredvis af businesstøjstile, hvilket gør dem til en af ​​de førende leverandører af uniformer på internettet. Deres kollektion omfatter poloer, skjorter, damebluser, bukser, jakkesæt, overtøj og arbejdstøj. Udover uniformsbeklædning tilbyder de også gaveartikler, der kan tilpasses med firmalogoer, samt reklameartikler af høj kvalitet til messer og andre begivenheder.

Fordi de ved, at hver medarbejder er unik, tilbyder de skræddersyede uniformsskjorter i det bredeste udvalg af størrelser i mærkevarebeklædningsindustrien. De tilpasser også hver model til rigtige mennesker, ikke modemodeller, og tager højde for proportioner i stedet for blot at gå en størrelse større som mange beklædningsforhandlere. En ekstra fordel er, at de kan sy de fleste af deres bukser i størrelse gratis. Med Lands' End Business kan du være sikker på, at dine virksomhedsuniformer ikke kun vil få alle på dit hold til at se godt ud, men også få dem til at føle sig godt tilpas og selvsikre på arbejdet. Det er endnu en grund til, at de er en af ​​de førende udbydere af medarbejderskjorter til virksomheder over hele landet.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Lands' End Business
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.