LARQ

Alle anmeldelser

LARQ

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

LARQ

LARQ-flaskens prisvindende design gør det nemt at vælge det sundere og mere bæredygtige valg, når som helst og hvor som helst. Deres proprietære PureVis™-teknologi udrydder op til 99,9999 %* af bakterier, bakterier, protozoer og andre skadelige bioforurenende stoffer uden brug af giftige kemikalier som kviksølv. Det er en no-brainer.

Drik med et formål
LARQ er stolte medlemmer af 1% for Planet-netværket. Gennem dette partnerskab er en del af dit køb dedikeret til at finansiere miljøvenlige nonprofitorganisationer rundt om i verden samt at bringe sikkert drikkevand til milliarder af mennesker verden over – fordi adgang til rent drikkevand ikke er et privilegium, det er en rettighed.

Hvad er forskellen mellem Normal Mode og Adventure Mode?
Normal tilstand er en 1 minuts rengøringscyklus og leverer 12 mJ/cm^2 UVC til vandet og den indvendige overflade af flasken. Tryk én gang på knappen på hætten for at aktivere cyklussen. Det er det rigtige valg til daglig brug, hvis dit vand kommer fra en pålidelig kilde.

I Adventure Mode leverer LARQ Bottle PureVis en højere dosis UVC: >30 mJ/cm^2. Aktiver denne 3 minutters cyklus ved at dobbelttrykke på knappen på hætten. Det er et godt valg, hvis du ikke er sikker på kvaliteten af ​​dit vand, eller du bare ønsker ekstra ro i sindet.

Tåler LARQ Bottle PureVis køleskab/mikroovn/opvaskemaskine?
LARQ-flasken PureVis kan køles, men husk, at denne flaskes dobbeltvæggedevakuumisolerede egenskab ikke tillader, at indholdet indeni bliver påvirket af eksterne temperaturer.

LARQ Bottle Movement PureVis kan køles for at holde indholdet koldt på grund af dens enkeltvæggede rustfri stålkonstruktion.

Læg ikke nogen af ​​deres LARQ-flasker i fryseren, mikrobølgeovnen eller opvaskemaskinen.

Har jeg nogensinde brug for at vaske min LARQ Bottle PureVis?
Tør munden af

Giv din flaske og låget en varm sæbeskyl en gang imellem for at slippe af med ophobninger omkring mundområdet (primært fra læbepomader, læbestift, olier og madrester).

Korrekt skylning
Ja, din LARQ Bottle PureVis er selvrensende, så den kræver ikke daglig rengøring, som anbefales til almindelige vandflasker. Så længe du bruger din LARQ Bottle PureVis til vand, behøver du ikke give din LARQ Bottle PureVis og hætte (bare rolig - det er vandtæt!) en ordentlig vask i mindst 3-4 uger. Bare håndvask med varmt sæbevand en gang imellem.

Rengøring efter brug med andre drikkevarer end vand
LARQ anbefaler ikke at bruge LARQ Bottle PureVis til kaffe, te, mælk og sukkerholdige drikke, som er kendt for at plette, og som kan reducere effektiviteten af ​​PureVis™ UV-C LED-teknologien ved at forhindre lyset i at prelle af den elektropolerede flaskens vægge. Hvis du vælger at bruge kaffe, te eller sukkerholdige drikkevarer med din LARQ Bottle PureVis, skal du bruge en flaskebørste til at skrubbe med varmt sæbevand for at fjerne pletter straks efter hver brug. Dette vil sikre, at din flaske arbejder med optimal effektivitet for at holde din flaske og vand frisk.

Bemærk: Oplad altid din LARQ Cap før vask, eller vent til den er helt tør før opladning for at undgå skader eller kvæstelser.

Tak fordi du læste om LARQ
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad LARQ kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.