Le Luna

Alle anmeldelser

Le Luna

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Le Luna

Le Luna grundlagde deres virksomhed i 2009 og etablerede deres hovedkvarter i Londons pulserende skønhedshovedstad. Siden da har vi ekspanderet til Europa og blevet en etableret forhandler af premium skønhedsprodukter af høj kvalitet. I dag er de et globalt brand, der har tjent tusindvis af tilfredse og tilbagevendende kunder over hele verden.

Lé Luna er en førende onlineskønhedsbutik - og de ved, hvor vigtigt det er, at dine skønhedsprodukter bliver leveret til tiden og uden besvær! Siden deres første levering i 2009, har de gjort det til en prioritet at sikre, at dine pakker bliver leveret sikkert, korrekt og til tiden. For den ultimative bekvemmelighed tilbyder de en bred vifte af leveringsmuligheder. Dette inkluderer levering næste dag, hvis du gennemfører din ordre inden kl. 13.00 på hverdage.

Butikken til din skønhed
I Le Luna's butik finder du alt, hvad du behøver for at føle dig som dit bedste jeg. Fra økologisk makeup og hårstyling til naturlige fugtighedscremer, kropssæber og hudprodukter, er de forpligtet til at være der for dig. De er på udkig efter insider-hemmeligheder, du bør kende, så du ikke behøver det. Tænk på Lé Luna som din hemmelige bedste ven. De er altid klar til at hjælpe dig med at opdage din følelse af individualitet og vise den til verden.

Disse fem små ord driver teamet hos Lé Luna hver dag: Der er intet, vi hellere vil gøre end at bringe det, de holder af, ind i dit liv. Baseret på hemmeligheder, der er gået i arv gennem flere generationer, er Lé Lunas omhyggeligt udvalgte kollektion en høst af hævdvundne og innovative metoder elsket over hele verden. Hvad mere er, ved vi, at Moder Natur giver midlerne til ultimativ skønhed. Derfor vælger vi bevidst plantebaserede, økologiske kilder. Det er ikke nok at se godt ud - vi vil gerne have, at du også har det godt.

Stort udvalg af skønhedsprodukter
Med et håndplukket udvalg af utrolige produkter er der ingen, der kan tilbyde dig en så personlig tilgang som Lé Luna. Det skræddersyede udvalg, vi tilbyder, repræsenterer det, der betyder mest for os: at alle har ret til at opdage deres rige, selvsikre og strålende jeg. For at hjælpe dig med det, kombinerer Le Luna kærlighed, natur og skønhed i hvert valg. De er overbevist om, at denne kombination er nøglen til at hjælpe dig med at fejre din unikke, sjældne og uovertrufne skønhed.

Le Luna samarbejder med velrenommerede virksomheder som GLS, DPD og UPS for at være helt sikre på, at du modtager de bedste produkter på den bedste måde! Hver ordre inkluderer en gratis forsendelses-sms og e-mailbesked for at holde dig opdateret. For internationale leveringer arbejder vi med lokale kurertjenester, så du kan føle dig godt tilpas, uanset hvor du er i verden!

Sikker levering
Bemærk: Alle pakker til Danmark sendes fra vores lager i EU. Ordrer fra Færøerne, Grønland og Norge afsendes fra vores lager i Storbritannien, så der kan pålægges told på forsendelsen. De anbefaler, at du kontakter dine lokale toldmyndigheder for at høre nærmere om maksimumbeløbene for import af produkter, da det i nogle tilfælde kan være muligt, at du ikke skal betale told.

Hos Lé Luna forsøger de at gøre alt virkelig enkelt og let at forstå, men nogle gange har du stadig brug for lidt hjælp. Husk, de vil meget gerne høre fra dig. Så hvis du har et spørgsmål, som ikke er besvaret her, så tøv ikke med at kontakte deres venlige kundeservice team på 78 75 53 30, kundeservice@leluna.dk eller live chat, hvor de med glæde hjælper.

Din erfaring tæller
Har du også handlet hos Le Luna før? Så skriv en anmeldelse idag.