L'EASY

Alle anmeldelser

L'EASY

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo ComputerSalg.sk
ComputerSalg.sk
1 anmeldelser

ComputerSalg.sk er der, hvor du kan få dækket dine behov for en computer, om du er en professionel gamer, eller du bare skal bruge en, ...

Logo Gearbest
Gearbest
0 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Pixojet
Pixojet
0 anmeldelser

Blækpatroner til lave priser, køb online.Om Pixojet.dk Pixojet er Danmarks største forhandler af forbrugsstoffer til printere,...

Logo GlobalTools
GlobalTools
0 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

L'EASY

L'EASY er firmaet, som har alt det, som du kan tænke dig, du kan få brug for af gadgets som tv, computere og udstyr som hårde hvide varer. De har alt, og de tilbyder hurtig og let finansiereing, faktisk så tilbyder de alt, for de leverer det også til døren, og de gør det hurtigt, så du skal ikke sidde og vente i ugevis på din nye telefon eller anden elektronik, som du har bestilt. Deres personale står klar til at rådgive dig, så du får lige det, som du skal bruge, og de er kyndige og vidende om de produkter, som de forhandler.

Om L'EASY
L'EASY har i deres onlineforretning et enormt sortiment, det er alle former for elektroniske produkter, som de forhandler, og det har de gjort i over 30 år nu. Som internettet er blevet hvermandseje, så er det blevet meget lettere at komme i kontakt med L'EASY og dermed deres mange produkter.
Sortimentet spænder vidt. Du kan hos L'EASY få alt fra mobiltelefoner over soundbars til hårde hvidevarer og det hele leveret til døren, at de også installerer det og sikrer det virker, det er bare et plus. Der er også mulighed for at leje hårde hvidevarer, noget som ikke alle tilbyder, og det er også derfra L'EASYs navn kommer.

Services hos L'EASY
L'EASY har forskellige services. Først og fremmest så er de leverandører af alle former for elektronik, men de er også udlejere af hårde hvidevarer. Når vores elektroniske remedier går i stykker, så er det nogle gange, man ikke står med kontanterne til nyt, og der er L'EASY og behjælpelige, for de giver dig 3 muligheder: Kontantbetaling, 12 måneders rentefrit uden gebyrer eller en finansieringsmulighed, som du selv kan måle ud på deres hjemmeside, og de sikrer, du hurtigt har pengene til rådighed, så du ikke skal vente i ugevis på dit nye TV eller en vaskemaskine, for hvem kan undvære en vaskemaskine i dagens Danmark?

Kundeservice og klager
L'EASY har så mange produkter i deres sortiment, og de er tvunget til konstant at være på forkant med den teknologiske udvikling, så deres personale er uddannet til at rådgive og vejlede kunderne, så de får de produkter som passer til deres behov.
Hvis du vil klager over noget af det, som L'EASY har leveret, så er kundeservice altid til at få fat på, enten på chat, mail eller på det telefonnummer, som du let finder på deres hjemmeside. L'EASY strækker sig langt for at få glade kunder og derfor er de også populære hos danskerne.

Anmeldelser af L'EASY
L'EASY er et firma som har et godt tag i deres kunder, og de er populære, for de har et stort sortiment, hurtigt og kompetent kundeservice og samtidig en hjemmeside, som er let og hurtig at overskue. Noget som gør, du hurtigt finder det, du skal bruge, og er du i tvivl så er hjælpen tæt på, for kundeservice står klar. Er du en kunde, der er glad for den vejledning og for den hurtige levering hos L'EASY, så kan du skrive din egen anmeldelse af firmaet her på vores hjemmeside til glæde for andre.