DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser LEFIX

  LEFIX er en sjov kombination af tøj, tatoveringer og et galleri. Et lillle hjørne på markedet, som dækker over den sjove kombination, som er LEFIX forretningskonceptet. LEFIX sælger tøj i urban casual stilen, en stil som er til de unge, og som er street og alligevel flot og moderne. Tøjet er i alle de mest populære mærker, og det er med at holde sig til, hvis man vil være en af dem, som kommer i det sidste nye købt hos LEFIX. De to tatoveringstudier, som de også er ejer, vil jo naturligt også være oppe i tiden. Det er snart mere normalt at være tatoveret end ikke at være tatoveret, så det stemmer fint overens med det tøj, som de sælger i deres forretninger.

  Om LEFIX

  Man kan sige om LEFIX, at de er til for de unge, og de sælger og sørger for de unge i det meste af deres forretningskoncept, for både tøjforretningerne og tatoveringsstudierne er for ungdommen. Det galleri, som de også ejer, er for alle. Kunsten, som primært formidles, er moderne, men det er kunst, som kan bruges som investeringsobjekter eller til at pryde væggene i ens eget hjem eller på arbejdspladser. Tatoveringerne er noget, som er at finde i alle samfundslag, så det er alle, man henvender sig til, i disse forretninger, men også der vil der være elementer af street, som de unge godt kan lide. Den individuelle stil af mish mash, som er så populær.

  Services hos LEFIX

  Hos LEFIX er det ikke kun tøj, tatoveringer og kunst, der sælges, nej det er lige så meget en livsstil, en moderne livsstil, som er lige det, som mange unge og yngre leder efter. Noget som er en blanding af street og klassisk stil. LEFIX er grundlagt i 1999 og er klart minded på byfolket og ikke så meget andet. Det er jo sjældent på landet, du finder urban casual stilen, det er hos de ”seje” i byerne, det hele sker. Tøjet sælges fra to forretninger i København, og så er der altid muligheden for at bestille tøj og tilbehør på nettet, hvor det vil blive sendt hurtigt til kunderne.

  Klager og kundeservice

  Som med alt salg, så vil der være en servicefunktion, som tager sig af kontakten til dem, som henvender sig. Hos LEFIX vil der være flere forskellige kundeservice, for der er flere forskellige forretninger samlet under et tag, men for dem alle er det fælles træk, at de er lette at få fat på enten på de sociale medier, hvor de har en chatfunktion, og du kan altid ringe til dem på de telefonnumre, der er lette at finde på nettet. Desuden er der e-mail, som også gør kontakten hurtigere og lettere.

  Bedømmelse af LEFIX

  For LEFIX er det som med alle andre firmaer, der lever af kunder, vigtigt at man får en god bedømmelse af de kunder, som passerer forbi, og nu er der en god mulighed for os, som er kunder, til at give dem en objektiv og hurtigt beømmelse, som andre kunder og forretningerne selv kan bruge til noget konstruktivt. Muligheden for at være en del af det kor, som danner grobund for dem, som gerne vil være med til at give andre et objektivt og mere realistisk billede af firmaerne.

  LEFIX
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om LEFIX

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er LEFIX et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af LEFIX I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette LEFIX?

  LEFIX er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode, Kosmetik & Personlig Pleje

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LEFIX gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.