Lekmer

Alle anmeldelser

Lekmer

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Lekmer

Lekmer er alt til børnene samlet et sted på nettet. Det er alt det, forældrene har brug for, det er legetøj til børnene, og det er tøj til de mindste. Det er med til at gøre det lettere for alle, der skal have noget til de mindste, for det hele findes nemt samlet på et sted.

Om Lekmer
Børnene selv vil helt sikkert foretrække de store mængder af legetøj fra alle de kendte mærker, der findes på Lekmers hjemmeside. Her findes der kendte mærker som BRIO, Lego og Disney og alt, man kan drømme om af legetøj. Er det de mere praktiske ting som børnetøj, om det er til sommer, vinter eller midtimellem, eller en ny autostol, der er brug for, så er der også rigtig meget at vælge mellem.
Der er desuden noget for og til børn i alle aldre, så handlen kan foregå hos Lekmer indtil børnene er vokset fra det hele. Er du på udkig efter det hele bare lidt billigere, så kan du altid finde rigtig mange varer i Lekmers outlet, der altid bugner af gode tilbud.

Services hos Lekmer
Den bedste service hos Lekmer er uden tvivl udvalget. Her på siden findes alt det, en børnefamilie kan tænkes at få brug for. Det er alt fra møbler og indretning over en ny klapvogn eller julegaverne til alle søde børn. Med så stort et udvalg og så meget kvalitet samlet på et sted, er det muligt at finde noget, der falder i de voksnes smag.
Lekmer har stor fokus på kvalitet, og alle kan derfor være sikre på, at det, de bestiller, er det bedste, der findes på markedet, for Lekmer bestræber sig på at kombinere det bedste indenfor gode priser med kvalitet i alle varer, hvilket har givet dem så stor succes i Norden.

Kundeservice og klager
I en travl hverdag er det at kunne handle alt det, der er behov for hos en børnefamilie, på nettet, i sig selv en rigtig god service. Med et så stort udvalg kan det dog for rigtig mange være svært at vælge det helt rigtige til børnene, og derfor er det altid muligt at ringe eller skrive til kundeservice for vejledning, ideer og afklaring af spørgsmål.
Fordi børnefamilier har travlt, så er det desuden muligt at returnere varer i helt op til 365 dage. Det giver rigtig god tid, hvis der er kommet noget forkert i kurven, hvis størrelsen ikke helt passer, eller hvis børnene har fået det samme legetøj i gave fra flere. Lekmer er placeret i Sverige, så det er her varerne skal returneres til om behov. Dog kan du bruge både Visa eller MasterCard i forbindelse med din betaling, så det er ikke noget problem at få det hele sendt fra udlandet til Danmark.

Anmeldelse af Lekmer
Med et udvalg af legetøj og udstyr til børn, der næppe findes større i Skandinavien, tiltrækker Lekmer rigtig mange kunder. Er du en af dem, der har handlet på deres hjemmeside, kan du skrive en anmeldelse af dine oplevelser, så andre med børn kan få glæde af dine erfaringer.