Lenovo

Alle anmeldelser

Lenovo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo ComputerSalg.sk
ComputerSalg.sk
1 anmeldelser

ComputerSalg.sk er der, hvor du kan få dækket dine behov for en computer, om du er en professionel gamer, eller du bare skal bruge en, ...

Logo Gearbest
Gearbest
0 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Pixojet
Pixojet
0 anmeldelser

Blækpatroner til lave priser, køb online.Om Pixojet.dk Pixojet er Danmarks største forhandler af forbrugsstoffer til printere,...

Logo GlobalTools
GlobalTools
0 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Lenovo

Uanset om du har brug for en ny computer til kontorarbejde, kreative hobbier eller gaming, så har Lenovo hvad du har brug for.

Om Lenovo
Lenovo er en verdensførende PC producent, kendt for deres computere der bliver brugt til alt fra skolearbejde til gaming. Lenovo roser sig selv på sin innovation, og er et firma der har fokus på bæredygtighed og inklusion. Det er ikke for ingen ting at PC salget er steget med mere end 55 procent år 2021. gør Lenovo til noget helt unikt.

Produkter og tjenester
Har du brug for en ny computer? Så er der stor sandsynlighed for at Lenovo har noget, der vil passe til dig. Lenovo har mange computere til rådighed, nogle med specifikke formål. De sælger computere så du kan være klar på at komme tilbage i skole eller på arbejde. Ofte når man køber fra Lenovo, så er elektronikken på tilbud så du kan spare nogle penge. Når du skal vælge en computer så kan du søge efter mærke, grafikkort, plads på harddisken og vurdering af produktet. Derefter bliver produktet afsendt 1-2 dage efter. Mangler du noget andet end en computer? Så er det også muligt at købe deres tablets, som fungerer til underholdning, undervisning, arbejde eller til at vise dine kreative egenskaber. Derudover er det også muligt at få tilbehør som f.eks. webcams, skærme, mus, tastatur, harddiske og en del mere.

Kundeservice og klager
Hvis du har brug for at kontakte Lenovo kundeservice, så kan du gøre dette på nogle par forskellige måder. Hvis du har salgsforespørgsler, så kan du ringe 36140697 fra mandag til torsdag 09:00-18:00 og fredag 09:00-17:00. Hvis du hellere vil bruge deres online chat til salgsforespørgsler, kan du gøre dette indefor de samme tidspunkter som de tager imod opkald. Hvis du vil kontakte Lenovo i forhold til PC, tablet og smartenheder, så kan du ringe til 89884861 når som helst. Her er det dog også muligt at sende en besked, ved at bruge deres kontaktformular. Det er dog foreslået, at du kigger igennem deres sektion med ofte stillede spørgsmål, der måske kan svare på noget af det du er i tvivl om. Hvis du har brug for IT support, så kan du ringe til 89881536 i hverdagene fra 08:00-16:30. På kontaktsiden er det også muligt at se din ordrestatus hvis du har købt noget.

Anmeldelse
Uanset om du har god eller dårlig erfaring med produkterne, hjemmesiden, kundeservice eller andet, så kan du skrive om det her. Denne vurdering gør at andre folk kan vurdere om de vil købe fra Lenovo, eller om der er nogen der har haft den samme erfaring. For mange mennesker kan dette være forskellen på at købe fra Lenovo hjemmesiden eller prøve at finde et alternativ. Hvis du leder efter firmaer lignende Lenovo, så kan disse ses under elektroniske netbutikker.