Lens

Alle anmeldelser

Lens

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Lens

Siden 1995 har Lens's mission og passion været at give dig den bedste måde at købe kontaktlinser på. De antager, at du leder efter de bedste priser på kontaktlinser med mærkenavn, understøttet af ligetil forretningspraksis. De er vokset og investeret gennem årene for at sikre, at de kan opfylde dine behov. Alle i deres team er dedikeret til én ting: Din tilfredshed med deres service. Giv os en chance, du vil blive overrasket!

Hvad gør Lens anderledes?
Et par ting. Deres massekøb og uafhængige priser betyder, at de tilbyder nogle af de laveste priser for enhver kontaktlinseforhandler, online eller i butikken. De har det største uafhængige lager af kontaktlinser på deres lager, så de sender de fleste ordrer inden for 24 timer. Det er så nemt som muligt at bestille hos dem: du skal bruge 1) dine bestillingsoplysninger og 2) din øjenlæges navn og kontaktoplysninger (eller en kopi af din recept, hvis du har en), så sørger vi for resten.

Plus, alt på deres side er designet til at gøre brugerinteraktion let, uanset om du afgiver en ordre, ændrer en recept eller tjekker status for en ordre. Dette, sammen med ægte, høflig kundeservice, giver en jævn, bekymringsfri oplevelse. Lige hvad du ønsker, når du bestiller kontaktlinser. De tilbyder endda en online øjenundersøgelsesservice, så du kan spare dig selv for en tur til lægen.

Lens har gjort det ekstra nemt for dig at bestille kontaktlinser, når du bestiller gennem dem. For at behandle din ordre har de brug for dine ordreoplysninger og din øjenlæges navn og telefonnummer. De kan tage os af resten for dig. Dine ordreoplysninger består af 1) patientens navn 2) din kontaktlinsebestilling 3) dine kreditkortoplysninger. Din øjenlæge er den eneste anden information, de har brug for, herunder deres navn og kontaktoplysninger. For at afgive en ordre hos dem, skal du IKKE give os din officielle linse-recept, da de kan bekræfte det for dig. For at komme i gang med din bestilling kan det være nyttigt at kende din recept. Dette kan nemt fås fra emballagen til din nuværende kontaktlinseboks. Deres kundeservicerepræsentanter kan også hjælpe dig med at forstå dine kontaktlinseoplysninger. Husk, at øjenlæger er forpligtet til at give dig en kopi af din recept efter anmodning. Sørg for, at kopien indeholder alle nødvendige oplysninger, inklusiv udløbsdatoen, og er underskrevet af din øjenlæge. Men igen, hvis du bestiller gennem lens.com, er denne kopi IKKE påkrævet for at afgive en ordre, da vi kan bekræfte din recept for dig.

Returnering er problemfri
Det er nemt at returnere kontaktlinser på Lens.com. Bare giv dem et kald, så tager de sig af alt andet!

Du kan tale med en af ​​deres venlige kundeservicerepræsentanter på 1-800 LENS.COM (1-800-536-7266). Eller hvis du foretrækker det, kan du sende en e-mail til os på service@Lens.com for nemme returneringsinstruktioner.

Venligst returner ikke din ordre uden først at kontakte dem. De skal give dig et Return Merchandise Authorization-nummer (RMA), så din returnering kan behandles hurtigt og effektivt.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Lens?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.