Lensway

Alle anmeldelser

Lensway

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

G
Gerda L.
Jeg havde den bedste oplevelse med deres online chat med frederik. Hvilken fabelagtig kundeservicemedarbejder. Meget vidende, tålmodig, fantastisk med råd og klar og kortfattet.... generelt virkel...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Tilbagevende kunde

  Jeg havde den bedste oplevelse med deres online chat med
  frederik. Hvilken fabelagtig kundeservicemedarbejder. Meget vidende, tålmodig, fantastisk med råd og klar og kortfattet.... generelt virkelig fantastisk service. Jeg kan ikke forestille mig bedre service til online shop. Jeg får ikke engang denne grad af venlighed, når jeg ringer eller går personligt i nogle butikker. Og det er ikke nemt.. Det er ikke som en top, du tager på.. dens øjne !! SHOP HER MENNESKER !!!!

  Jeg har købt kontaktlinser på Lensway et par gange nu. Det er nemt og hurtigt at afgive en ordre, og den ene gang jeg havde brug for hjælp, var de meget venlige og hjælpsomme.


Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Logo Lentiamo

Lentiamo

1 anmeldelser

Briller og kontaklinser er for mange mennesker en essentiel del af hverdagen og i mange tilfælde, produkter de ikke kan fungere uden. Har man...

Lensway

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud eller et sted, hvor de kan få et abonnement på deres briller eller kontaktlinser. Et godt syn er vigtigt, og det er let at få, når du kigger på, hvad Lensway tilbyder dig, for de har om nogen specialiseret sig i at få dine øjne til at fungere perfekt. På deres hylder finder du nemlig kun briller, solbriller og kontaktlinser, dermed er det ikke sagt, at deres sortiment er småt, for der er mange kontaktlinsefirmaer og mange forskellige typer, så det er med at se, om de har dem, som du foretrækker.

Om Lensway
Lensway har specialiseret sig i at være dem, som er til gode priser, samt sikrer, du får kvalitet i briller, solbriller og kontaktlinser, for det er lidt en jungle at finde rundt i, og der kan være mange penge at spare, hvis du er en familie, som alle bruger briller og linser. Lensway har eksisteret i snart 20 år, og de har høstet adskillige hædersbevisninger for deres arbejde med at sikre alle hos dem får det, som de skal bruge for at kunne se perfekt som muligt til gode priser og for at give en næsten perfekt service og sikre, kunderne får det, som de skal bruge uden merpris.

Services hos Lensway
Hos Lensway kan du få briller, solbriller og adskillige former for kontaktlinser, du kan få dem tilsendt, som havde du et abonnement, og kan du se, du er ved at løbe tør, så kan du bestille og få dem tilsendt på under en uge, for hos Lensway ligger de inde med 95 procent af de mest brugte kontaktlinser i verden. Så kan de hurtigt få dem ud til kunderne, og det samme gælder for de briller, de har. Der er de også de bedste og mest kendte designere, så du får altid det bedste og det mest moderne på markedet, for det er et marked, som alle de store designere af andre former for tilbehør har kastet sig ud i.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i kundeservice, så er det faktisk ganske let, for på hjemmesiden finder du alle de oplysninger, som du skal bruge for at komme i kontakt med Lensways kundeservice. Lensway svarer hurtigt, og det er kompetente og venlige medarbejdere, som tager sig af alle henvendelser. For dem er det nemlig lige meget, om det er med en klage eller en forespørgsel, du tager kontakt til dem, de giver dig samme gode behandling, for det er ikke kun en kunde, det er en konge.

Anmeldelse af Lensway
Når du skal finde et firma, som du gerne vi handle med, så tjekker du sikkert som alle os andre firmaer på nettet og hvilken bedømmelse, andre har givet dem, og nu er der kommet en ny side, hvor du selv kan være med til at bedømme firmaerne. Den nye side giver dig mulighed for at give en konstruktiv og objektiv bedømmelse, som kan være grunden til, at andre vælger firmaerne til eller fra, og som firmerne måske endda selv kan bruge til at blive bedre i fremtiden.