Leo et Violette

Alle anmeldelser

Leo et Violette

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Leo et Violette

Léo et Violette, det er Léo Dominguez og Violette Polchi, to unge parisiske elskere, der har delt deres liv i næsten 10 år. De grundlagde dette mærke sammen i 2013 og bygger videre på succesen med deres første Kickstarter-projekt. Deres mål har altid været det samme: At tilbyde elegante, tidløse og funktionelle produkter. Ved at vælge at fjerne mellemhandlerne, ønskede de at skabe et 21. århundredes brand: 100 % gennemsigtigt og i direkte relation til jer, deres kunder. Velkommen til dem, velkommen til Léo et Violette

SKABELSE
Alle produkter er designet i Paris, hos Léo et Violette-studiet, altid på jagt efter elegance og funktionalitet. Violette tager sig af tegningerne og deres værksteder i Italien og Spanien ledsager dem i udviklingen af ​​samlingerne.

PRODUKTION
Produkterne fremstilles derefter på to specialiserede værksteder: Det ene i Napoli i Italien og det andet i Ubrique i Spanien. Uanset om det er i Italien eller Spanien, foregår 100% af produktionen lokalt. En stor del af operationerne udføres i hånden.

FORDELING
Leo et Violette er de eneste distributører af deres produkter. De arbejder ikke med forhandlere eller mellemmænd. Derfor tilbyder de deres produkter til de bedste priser året rundt. De laver hverken salg eller privatsalg, hvilket garanterer, at du altid køber til den rigtige pris, uanset hvilken tid på året det er.

Hvilke typer læder bruger i?
Leo et Violette bruger forskellige typer læder (glat læder, kornet læder, kaviar, ruskind...) Alle deres huder kommer fra forskellige italienske/spanske/franske garverier. Deres læder er behandlet med enten mineralsk eller vegetabilsk garvning for at respektere miljøet og sikre optimal kvalitet. For mere information om deres læder, besøg venligst siden "Materialer".

Skal jeg oprette en kundekonto for at bestille?
Nej, det er du ikke forpligtet til. De anbefaler dog, at du gør det. Oprettelse af en konto vil gøre det nemmere for dig at finde dine køb, redigere dine adresser og spore din pakke online. Du får også besked, når nye produkter lanceres eller særlige begivenheder finder sted.

Forsendelse
Forsendelsesomkostninger varierer afhængigt af pakkens vægt og destination og er baseret på DHL-betingelser. Returforsendelsesomkostninger i Frankrig er altid gratis.

Ved ekspresleveringer kan Leo et Violette tilbyde kurerlevering, men kun i Paris-regionen.

Levering vil ske til den adresse, der er angivet på bestillingsformularen, som skal være i et land, hvor levering er mulig.

Hvad er leveringstiderne?
Leveringstider vises på produktsiden før køb, i din indkøbskurv og også i e-mail med ordreoversigt. Alle ordrer afgivet før kl. 12.30 kan afsendes samme dag. Alle andre vil blive afsendt den næste hverdag. Eksempel: Jeg bestiller et produkt i Frankrig tirsdag kl. 16:00, det vil blive afsendt onsdag med en leveringstid på 1 til 2 hverdage (altså torsdag eller fredag).

Accepterer de bytte/retur?
Ja, ombytning og returnering er muligt op til en måned efter modtagelse af varerne.
I Frankrig: ombytning/retur er gratis.
I udlandet: bytte/retur er også muligt og er for kundens regning.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Leo et Violette
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.