Leopolt X Kuckuck

Alle anmeldelser

Leopolt X Kuckuck

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Leopolt X Kuckuck

LEOPOLT x Kuckuck er et bæredygtigtmærke fra Sydtyskland, bakket op af et team, der ikke kun ser på planeten fra nutidens perspektiv!

De har gjort det til deres mission at designe stilfuldtmode og tilbehør, få dem lavet af eksperter og samtidig gøre verden en lille smule bedre. De undgår lange forsyningskæder, fordi deres produkter udelukkende fremstilles i Europa på få steder. Når de vælger vores leverandører, søger de ekspertise, fair arbejdsforhold, bæredygtige materialer, gennemsigtighed i hele forsyningskæden og et personligt forhold til at kombinere produkter af høj kvalitet med bæredygtighed. Ydermere værdsætter de ikke kun deres samarbejdspartnere, kunder og leverandører, men støtter også sociale projekter, hvor de er sikre på, at 100 % af deres hjælp vil nå frem og have en varig indflydelse på en bedre verden.

Oprindeligt ville vi kun leje et nyt lager til deres logistik, men så opstod ideen om også at bruge pladsen til et salgsareal. Lager – egentlig burde det hedde salg – det er nu en selverklæret designbutik, for perfektionismen har plaget os. I tråd med deres image har vi indarbejdet de mindste detaljer i alle hjørner og kanter, for ikke kun de skal føle os godt tilpas i butikken, men frem for alt dig!

Udover deres eget unikke mærke, kan du også købe andre regionale og eksklusive produkter hos os. Den bedste ting at gøre er at komme forbi og blive inspireret af deres første LEOPOLT x Cuckoo butik.

Egentlig ville Leopolt X Kuckuck kun leje et nyt lager til deres logistik, men så fik de ideen til også at bruge pladsen til et salgsareal. Lager – det skal hedde salg – det er nu en selverklæret designbutik, for perfektionismen har plaget os. I tråd med deres image har vi indarbejdet de mindste detaljer i alle hjørner og kanter, for ikke kun vi skal føle os godt tilpas i butikken, men især dig!

BÆREDYGTIG PAKKET
Det er vigtigt for Leopolt X Kuckuck, at der kun bruges plastfrie materialer til emballage, og at de begrænser os til minimalistisk indhold. Efter at have handlet i deres netbutik, modtager du en pakke med varen pakket ind i genbrugspapir. (Dette kan variere afhængigt af varen.) Og forsendelseskassen er også lavet af genbrugspapir. Så vi kan stolt sige, at vi ikke bruger plastik!

Deres butiks- og lagerchef Patrick sørger for den hurtige forsendelse. Næsten ikke bestilt, din ordre er hos dig. Normalt har pakkerne brug for 2 - 3 hverdage. 

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Leopolt X Kuckuck?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.