Les girls Les boys

Alle anmeldelser

Les girls Les boys

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Les girls Les boys

Les girls Les boys  mener, at det kun er dig, der skal bestemme, hvad, hvem eller hvordan du er. Det betyder ikke noget for dem, og det burde ikke betyde noget for nogen andre. Deres kærlighed til streetwear hylder den flydende kærlighed og venskab, tværkulturelle tankegange og forskellige identiteter. Deres kollektioner er et roterende centrum af mennesker, tøj og lag. De er en holdning, en følelse og en tro på, at det er nok at være den man er.

De er ligeglade med etiketter eller definitioner. De er irrelevante. Det, der betyder noget, er dig, vores samfund og det globale tanke- og følelseskollektiv. Les girls Les boys har til formål at opbygge et fællesskab, der udnytter denne kollektive kraft og kreative potentiale til at transformere ændrede holdninger til dristige ideer og nyfundne friheder. Velkommen til den nye normal.

Les girls Les boys ser på deres tøj med forskellige øjne. Fra seng til gade sløres deres liv fra det ene til det andet i et subtilt lag af tøj, tilbehør, holdninger og stilarter. Dag bliver til nat, venner, leg, arbejde, hjem og nye steder fulde af muligheder.

De deler genstande med venner, elskere og ledsagere, og udvisker grænserne for definerede begreber eller koder.

Kernen i deres bed to street ethos er komfort og holdbarhed kombineret med selvsikker individualitet.

Tøj af højeste kvalitet
Les girls Les boys skaber tøj af høj kvalitet, der holder tidens tand.

80% af deres stoffer er specialfremstillede og er udvalgt ud fra den tilsigtede brug af varen. De findes ikke nogen steder, så de forestiller sig dem og laver dem så. Hvis den jersey, de køber, er for krads, laver de en skræddersyet blanding baseret på det, de har brug for - den bløde, behagelige følelse - ved at tilføje forskellige fibre og stenvask. De har lavet satinstretchy og kombineret et højt niveau af komfort med en højglans, luksuriøs finish. Alt sammen med rigdommen af ​​farver og holdbarhed ved vask ved 40 grader. For at gøre dette muligt kommunikerer de med deres mølle, som sender dette videre til en mølle og derefter til garnproducenterne. Designet af en beklædningsgenstand tager 10% af deres indsats, resten af ​​vores energi går til udviklingen og pasformen af ​​hvert stykke, vi designer.

Den enkle funktionalitet af en mikrofiber bh-lukning, den superbløde, lette t-shirt sammenlignet med dens 200 grams modstykke. Kunstfærdigt broderi, taktile teksturer, kokonlignende lynlåse og de åndbare og naturlige antimikrobielle bambusfibre i deres undertøj. Alt dette er fornøjelser af Les girls Les boys.

Unik
De kender deres indkøbsruter, og de kender kvaliteten og plejen af ​​de steder, hvor vores tøj bliver fremstillet. De har valgt dem for at sikre, at de lever op til både industrien og vores egne standarder, som de stolt står ved.

Kvalitet bør ikke påvirke prisen, men det gør den. De arbejder efter den højeste kostpris, ikke den laveste, så du betaler den rimeligste pris for vores tøj. De arbejder konstant på at forbedre vores kvalitet og overkommelighed.

Les girls Les boys laver vores tøj med omtanke, og vi vil gerne have, at du også tager dig af det med omtanke.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Les girls Les boys?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.