Letterbox24

Alle anmeldelser

Letterbox24

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Letterbox24

Letterbox24 tilbyder højkvalitets postkasser og postkassesystemer i forskellige designs. Du vil nyde deres holdbare og vejrbestandige postkasser i rustfrit stål i mange år. Til den bestemte farveaccent på din væg eller i dit indgangsparti finder du også postkasser i forskellige RAL-farver. Om det er en stor XXL postkasse eller en lille postkassemodel - de sikrer, at deres postkasser opfylder dine ønsker og behov.

Overbevis dig selv om deres postkassers meget gode pris-ydelsesforhold!

Udnyt deres gratis forsendelse i Tyskland. VDei sender vores produkter til hele Europa. Du kan betale bekvemt og sikkert via PayPal, med din Amazon-konto, med faktura eller andre betalingsmetoder. Hvis den postkasse, du har bestilt, ikke passer til dit system, er det ikke noget problem. Med deres 100-dages returpolitik skal du blot sende din ordre tilbage til dem og få dine penge tilbage. Deres meget gode vurdering hos "Trusted Shops" bekræfter vores service og kvaliteten af ​​deres produkter.

Savner du en postkasse i deres netbutik, hjælper de dig gerne personligt. Selv med yderligere ønskede elementer eller en speciel farve, kan vi give dig et individuelt tilbud. Vi rådgiver dig gerne via telefon, e-mail eller WhatsApp.

Hvilken type postkasse er den rigtige for mig?
Der er mange forskellige typer i postkassejunglen. I deres butik tilbyder vi alle gængse typer postkasser. Hvilken er bedst for dig?

Pass-through-brevkasse - det skjulte rum-mirakel med pass-through
Overbevis dig selv om det bedste pris-ydelsesforhold for vores postkasser i Tyskland! Letterbox24 er specialiserede i den type postkasse. I deres butik finder du mange varianter til forskellige vægtykkelser eller kasseformer. Vi tilbyder klassiske vinklede, vinklede eller lige gennemløbspostkasser til montering i væg. Særligt praktisk er den variable dybde, som mange af deres postkassemodeller har. Dette gør, at postkasserne kan dække en lang række vægtykkelser. Uanset om du skal bruge en slank model til dit murværk eller en stor postkasse til masser af post... så finder du din nye postkasse hos os!

Hegnspostkasse - blikfanget på hegn og låge
Til montering på hegn eller låger opdag deres hegnspostkasser. Postkassen indsættes forfra, som ved en vægåbning. Fjernelse sker derimod fra boksens bagside. På denne måde behøver du ikke at forlade din ejendom til postfjernelse. De har hegnspostkasser, der egner sig til forskellige typer hegn. Vinkler er ofte tilstrækkelige til montering.

Indbyggede postkasser - den elegante pladsbesparende med ramme
Ønsker du, at din postkasse skal forsvinde ind i murværket og have en elegant og plan finish, finder du den rigtige model i kategorien indmuringspostkasse. Især i smalle gange er der ofte lidt plads til postkasser. En pladsbesparende løsning er den indmurede postkasse. Kassen sættes ind i murværket og lukkes med en ramme flugt med væggen. Den indmurede postkasse er særlig holdbar, fordi den er forsænket i væggen.

Overflademonterede postkasser - den klassiske vægdekoration
Overflademonterede postkasser er designet til overflademontering på væg. Denne billige postkassemodel overbeviser med sin enkle og hurtige montering på væggen indendørs eller udendørs. Du behøver ikke at blande dig i konstruktionen af ​​dit murværk. Hvis det er muligt, kan en overflademonteret postkasse også monteres på et hegn ved hjælp af beslag. I deres butik kan du også finde påbygningspostkasser med avisrulle eller talepanel.

Brevkasseskærme - det rigtige cover til din væg
Trænger din eksisterende postkasse til en makeover, kan du også bestille separate frontpaneler hos dem. Disse postkassefrontplader kan fremstilles i forskellige størrelser og RAL-farver på forespørgsel.

Tak fordi du læste om Letterbox24
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Letterbox24 kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.