Libbey

Alle anmeldelser

Libbey

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Libbey

Siden 1818 har de gjort det til deres mission at levere det bedste spisestel til producenterne af drinks, producenterne af måltider og skaberne af minder. De ved, hvad det vil sige at lægge dere hjerte og sjæl i det, de laver, for de har gjort det i over 200 år.

DERES HISTORIE
Libbey opstod i East Cambridge, Massachusetts, hjemsted for New England Glass Company, som blev grundlagt i 1818. I 1888 flyttede Edward Drummond Libbey, søn af virksomhedens første ejer William, virksomheden til Toledo, Ohio. Området i det nordvestlige Ohio bød på rigelige naturgasforekomster og adgang til store forekomster af højkvalitetssand. Toledo havde også et netværk af jernbane- og dampskibslinjer, hvilket gjorde det til et ideelt sted for virksomheden. I 1892 blev navnet ændret til The Libbey Glass Company. Libbey og Toledo passede som hånd i handske, og så blev Glasbyen født.

LIBBEY HJEMME
Når i samler venner og familie til et måltid sammen, handler det ikke kun om mad og drikke – I skaber minder. Dæk bord til livets store øjeblikke med vores smukke, holdbare produkter til dit hjem.

LIBBEY FOODSERVICE
Libbey er mad- og drikkeelskere, der ved, at de bedste bordpladeløsninger starter med menuen i tankerne, med et uovertruffent produktudvalg, der bringer din kreative vision til live.

LAVET TIL AT VARE
Der er en grund til, at Libbey-briller er det foretrukne valg for både restauratører og hjemmekokke. De er holdbare nok til at modstå de travleste barer og vildeste grill, og med ordentlig pleje kan deres produkter holde hele livet.

PLEJE OG HÅNDTERING INSTRUKTIONER
Med korrekt pleje og håndtering kan dit nye køb være en fast bestanddel i dine festligheder i mange år fremover! Tjek pleje- og håndteringsskemaet og følg instruktionerne nedenfor for at lære, hvordan du bedst plejer og rengør dine Libbey-produkter. Hvis du har nogle specifikke spørgsmål om dit produkt, er deres kundeserviceteam her for at hjælpe!

TIPS TIL HÅNDTERING AF GLASVARER
Manglende pleje og håndtering af dit produkt kan resultere i produktbrud eller personskade. Det er vigtigt at følge disse tips til håndtering af glasvarer:

Undgå ekstreme temperaturændringer med glasvarer. At gå fra den ene ekstreme temperatur til den næste kan forårsage stress på glasvarer og risikere at gå i stykker på grund af termisk chok. For at undgå dette:

Anbring ikke varme genstande i kolde glasvarer; anbring ikke kolde genstande i varmt glas.

Hæld ikke varm te, kaffe eller andre ting i kolde glasvarer eller glasvarer, der lige er blevet skyllet; hæld ikke kolde drikke i glasvarer, der stadig er varme efter skylning eller en vask.

Udsæt ikke dit glas for en højere eller lavere temperatur, medmindre det allerede har stuetemperatur.

Lad glasvarer nå stuetemperatur før skylning (i hånden eller i opvaskemaskinen).

Tag ikke en ildfast fad ud af ovnen eller stil den på en kold bordplade; brug altid varme overflader.

Stil ikke en varm ildfast fad med rester i køleskabet; retten skal have stuetemperatur.

Stil ikke en kold eller afkølet grydeske i ovnen eller mikrobølgeovnen; retten skal have stuetemperatur.

Libbey vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.