Liberty London

Alle anmeldelser

Liberty London

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Liberty London

Da Liberty London eventyrlystne grundlægger Arthur Lasenby Liberty lagde planer for et London-emporium fyldt med luksus og stoffer fra fjerne lande, var hans drøm at metaforisk lægge et skib til kaj i byens gader. Den dag i dag venter en opdagelsesrejse på det gode skib Liberty, med historie gemt blandt seks etager af banebrydende design, uventede redigeringer og smukke varer fra verdens største håndværkere.

Historien bag Liberty London
I 1875 lånte Arthur £2.000 af sin kommende svigerfar og tog en bygning på Regent Street i London med kun tre dedikerede medarbejdere og masser af ambitioner.

Libertys samling af ornamenter, stof og kunstgenstande fra hele verden viste sig at være uimodståelig over for et samfund, der dengang var beruset af Japan og Østen, og Liberty bevirkede sociale forandringer i interiørdesign og påklædning, så meget, at Art Nouveau-perioden i Italien kaldes 'Liberty Style'. Inden for atten måneder var lånet tilbagebetalt.

Til 10-års jubilæet for Liberty London's tidligere velgørenhedspartner, Sophie Hayes Foundation, samler de velgørenhedsorganisationens netværk af overlevende fra moderne slaveri for at deltage i Freedom Quilt. Projektet markerer 10 år dedikeret til at opbygge tillid og modstandskraft hos kvindelige overlevende gennem coaching og kompetenceudvikling, der fører til uddannelse, beskæftigelse og uafhængighed.

1920'erne var en tid med Tudor-genoplivning, betragtet som den mest udformede og engelske arkitektur, så butikken blev bygget omkring tre atrier. Designet til at føles som et hjem, var hvert atrium omgivet af mindre værelser, komplet med pejse og møbler. Arthur Liberty, der nogensinde har været leverandør af håndværk, havde et møbelværksted i Archway, London. Drevet af Lawrence Turner producerede værkstedet Liberty Arts and Crafts-møbler og de indviklet udskårne paneler og søjler, der findes overalt i butikken. Håndværkerne tillod hans fantasi og sikrede, at hvert smykke var en enkeltstående - banede vejen for opdagelse.

Bygningen er nu et fredet London-ikon, og i dag er Liberty berømt for sit retningsgivende design, kulturelle samarbejder og inspirerende kuration. Deres dedikerede in-house tegnestue er stadig kernen i alt, hvad de laver, håndmaling og skabelse af deres smukke print, og bearbejdelse af fund fra det 45.000 mand store arkiv.

The National Literacy Trust
Liberty London er glade for at arbejde med The National Literacy Trust, en uafhængig velgørenhedsorganisation, der arbejder på at forbedre læsefærdighedsniveauet i Storbritannien.

Libertys kampagne, 'Sight for Life' ønsker at normalisere regelmæssig øjentestning for at fange problemer tidligt og vil give børn lige adgang til GRATIS Liberty stel med deres NHS receptpligtige linser. For at gøre dette tilbud landsdækkende, vil rammerne blive distribueret eksklusivt af Specsavers.

Som en del af dette initiativ inviterer The National Literacy Trust dig til at donere £1 med hvert Liberty-salg online og i butikken. 100 % af overskuddet går til The National Literacy Trust.

Hvordan var det at prøve Liberty London?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Liberty London. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.