Ligo

Alle anmeldelser

Ligo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Ligo

I forbindelse med den stigende interesse for indretning og design, vælger flere og flere private og virksomheder i Danmark, at handle online: her er udvalget stort og man kan finde unikke brands og specielle design, som man ikke ser hos andre, ofte til fordelagtige priser. Når man handler online er der dog nogle andre ting man bør være opmærksom på, som ikke gør sig gældende ved besøg i fysiske butikker. Da man hverken kan røre ved produkterne, se dem fra alle vinkler, samt snakke med personalet om forskellige aspekter, såsom levering og service, så skal man være opmærksom på, om man handler hos en pålidelig forhandler. Mange vælger at læse anmeldelser igennem fra andre kunder for på den måde at sikre, at de kan stole på virksomhedens kvalitet, produktbilleder, leveringsløfter, samt returpolitik.

Om Ligo
Netbutikken Ligo drives af virksomheden Cherub Aps, der har adresse på Ravnholtvej 24, i Hornsyld. Cherub Aps blev oprettet i Danmark i 2006 og er en virksomhed, der er fokuseret på retail salg af produkter.

Produkter og Services hos Ligo
På denne netbutik kan man primært handle produkter til hjemmet, herunder genstande såsom lamper, julebelysning, el-artikler, samt mange andre. Virksomheden samarbejder med en lang række leverandører, hvoraf mange er kendt for deres designmæssige udtryk inordisk stil, samt høje kvalitet. Ligo samarbejder primært med danske leverandører og derfor kan man finde et udvalg af dansk design på deres hjemmeside, med få varer fra udenlandske leverandører. Blandt produkter fra danske levererandører, kan man finde anerkendte mærker som Södahl, Zone, KählerChristian Bitz, Rosti, Blomsterbergs, Medusa, samt en lang række andre brands.
Vælger man at bestille hos Ligo, så bliver ordrer sendt og leveret i Danmark fra dag til dag, forudsat at man bestiller deres lagervarer. Virksomheden opererer desuden med et fjernlager, hvorfra man også kan bestille produkter. Disse har en længere leveringstid, da dette er et separat lager.
Hvis man bestiller og betaler for sin ordre inden kl. 12 på hverdage, så sender Ligo alle lagervarer samme dag, så vidt muligt. Alle ordrer med en samlet værdi på over 499,- kr. sendes gratis til pakkeshop, for kunder i Danmark. Derudover kan man vælge at få sin ordre sendt med GLS, hvilket dog ikke er omfattet af fri fragt. 
Ligo tilbyder desuden specielle services til virksomheder, såsom hjælp og rådgivning i forbindelse med virksomhedsbelysning, samt større ordre og bestillinger. I den forbindelse er det bedst at kontakte virksomheden inden man indgiver sin ordre, således at de kan vejlede omkring den mest omkostningseffektive løsning.

Komplimenter, Klager og Tips til Ligo
Har du investeret i nogle af Ligos produkter til dit eget hjem, til virksomheden eller som gave til venner og bekendte? Kan du kaste lys over deres produktkvalitet, leveringstider, kundeservice, udvalg og andre aspekter, der kan være interessante for andre kommende kunder hos Ligo? Hvis du kan svare ja til ét eller flere af disse spørgsmål, så vil vi være meget interesserede i at læse en kundeanmeldelse fra dig her på siden, således at alle der læser med, kan lære mere omkring Ligo og hvilke fordele man som kunde kan opnå, ved at handle hos denne virksomhed.