DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Ligo

  I forbindelse med den stigende interesse for indretning og design, vælger flere og flere private og virksomheder i Danmark, at handle online: her er udvalget stort og man kan finde unikke brands og specielle design, som man ikke ser hos andre, ofte til fordelagtige priser. Når man handler online er der dog nogle andre ting man bør være opmærksom på, som ikke gør sig gældende ved besøg i fysiske butikker. Da man hverken kan røre ved produkterne, se dem fra alle vinkler, samt snakke med personalet om forskellige aspekter, såsom levering og service, så skal man være opmærksom på, om man handler hos en pålidelig forhandler. Mange vælger at læse anmeldelser igennem fra andre kunder for på den måde at sikre, at de kan stole på virksomhedens kvalitet, produktbilleder, leveringsløfter, samt returpolitik.

  Om Ligo

  Netbutikken Ligo drives af virksomheden Cherub Aps, der har adresse på Ravnholtvej 24, i Hornsyld. Cherub Aps blev oprettet i Danmark i 2006 og er en virksomhed, der er fokuseret på retail salg af produkter.

  Produkter og Services hos Ligo

  På denne netbutik kan man primært handle produkter til hjemmet, herunder genstande såsom lamper, julebelysning, el-artikler, samt mange andre. Virksomheden samarbejder med en lang række leverandører, hvoraf mange er kendt for deres designmæssige udtryk inordisk stil, samt høje kvalitet. Ligo samarbejder primært med danske leverandører og derfor kan man finde et udvalg af dansk design på deres hjemmeside, med få varer fra udenlandske leverandører. Blandt produkter fra danske levererandører, kan man finde anerkendte mærker som Södahl, Zone, Kähler, Christian Bitz, Rosti, Blomsterbergs, Medusa, samt en lang række andre brands.
  Vælger man at bestille hos Ligo, så bliver ordrer sendt og leveret i Danmark fra dag til dag, forudsat at man bestiller deres lagervarer. Virksomheden opererer desuden med et fjernlager, hvorfra man også kan bestille produkter. Disse har en længere leveringstid, da dette er et separat lager.
  Hvis man bestiller og betaler for sin ordre inden kl. 12 på hverdage, så sender Ligo alle lagervarer samme dag, så vidt muligt. Alle ordrer med en samlet værdi på over 499,- kr. sendes gratis til pakkeshop, for kunder i Danmark. Derudover kan man vælge at få sin ordre sendt med GLS, hvilket dog ikke er omfattet af fri fragt.
  Ligo tilbyder desuden specielle services til virksomheder, såsom hjælp og rådgivning i forbindelse med virksomhedsbelysning, samt større ordre og bestillinger. I den forbindelse er det bedst at kontakte virksomheden inden man indgiver sin ordre, således at de kan vejlede omkring den mest omkostningseffektive løsning.

  Komplimenter, Klager og Tips til Ligo

  Har du investeret i nogle af Ligos produkter til dit eget hjem, til virksomheden eller som gave til venner og bekendte? Kan du kaste lys over deres produktkvalitet, leveringstider, kundeservice, udvalg og andre aspekter, der kan være interessante for andre kommende kunder hos Ligo? Hvis du kan svare ja til ét eller flere af disse spørgsmål, så vil vi være meget interesserede i at læse en kundeanmeldelse fra dig her på siden, således at alle der læser med, kan lære mere omkring Ligo og hvilke fordele man som kunde kan opnå, ved at handle hos denne virksomhed.

  Ligo
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Ligo

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Ligo et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Ligo I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Ligo?

  Ligo er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Boligindretning

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ligo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.