Lime Crime

Alle anmeldelser

Lime Crime

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Lime Crime

Lime Crime er et 100 % vegansk makeup- og hårmærke, der har til formål at inspirere og invitere til selvudfoldelse. Gennem deres livlige farveprodukter opfordrer de alle til at udforske deres individualitet, omfavne deres unikke og altid skille sig ud fra mængden.

Revolutionerende makeup og hårfarve siden 2008, Lime Crimes mission er at skabe 100 % veganske og grusomhedsfrie produkter, der giver dig mulighed for at forstærke dit look og finde glæde gennem farve. De er certificeret af både Leaping Bunny og PETA, og de designer, fremstiller og samler kvalitetsprodukter ved hjælp af globalt fremskaffede ingredienser til højtydende slid og stærk farve pay-off.

Som medlem af deres samfund og familie opfordrer de dig til at finde glæde gennem farver og genforestille dine grænser med Lime Crime.

100 % vegansk & Cruelty Free Makeup Brand
Lime Crime elsker deres lodne venner! De tilbyder grusomhedsfri kosmetik, hvilket betyder, at de IKKE tester på dyr, og de bekræfter, at alle deres makeupprodukter er 100% veganske. De er stolte af at være certificeret af både PETA og The Leaping Bunny Program.

Vegansk & Cruelty Free Makeup 101
Vegansk makeup - Indeholder ikke animalske ingredienser eller biprodukter såsom bivoks, lanolin, valle og karmin

Cruelty Free Makeup - Kosmetikprodukter og ingredienser, der ikke er testet på dyr

Hvad er Cruelty Free Makeup?
Cruelty free makeup refererer til makeupprodukter, hvor hvert produkt og alle dets ingredienser ikke er testet på dyr. Hos Lime Crime værdsætter vi dyrenes sikkerhed og velvære, og deres produkter og ingredienser bliver aldrig testet på dyr.

Hvad er vegansk makeup?
Vegansk makeup refererer til makeupprodukter, der ikke indeholder animalske ingredienser eller biprodukter såsom bivoks, lanolin, valle eller karmin. Hos Lime Crime værdsætter vi dyrenes sikkerhed og velvære, og vores produkter og ingredienser er altid veganske.

Hvad er Leaping Bunny-certificering?
Leaping Bunny begyndte med oprettelsen af ​​Coalition for Consumer Information on Cosmetics (CCIC), 8 nationale dyrebeskyttelsesgrupper, såsom Humane Society of the United States, der går sammen for at beskytte dyrs rettigheder. Leaping Bunny Standard er også internationalt anerkendt og samarbejder med dyrebeskyttelsesgrupper i Canada og Europa. De har skabt den grusomhedsfri makeup-standard, strenge baggrundstests inklusive tredjepartsproducenter for at sikre, at al kosmetik ikke er testet på dyr. Lime Crime er blevet uafhængigt verificeret som gennem streng certificering, der garanterer, at al vores kosmetik er grusomhedsfri.

Hvad er PETA-certificering?
PETA, People for the Ethical Treatment of Animals, har certificeret Lime Crime Cosmetics som både vegansk og grusomhedsfri som en del af deres forpligtelse til at forhindre dyremishandling og testning. PETA er den mest anerkendte organisation i USA, dedikeret til at forhindre dyremishandling. Du kan finde Lime Crime opført i PETAs grusomhedsfrie og veganske shoppingguide, en database over virksomheder, der er dedikeret til human behandling af dyr.

Lime Crime er fuld af dyreelskere af enhver art. De fleste medarbejdere adopterer aktivt og fostrer lodne venner, der har brug for vores kærlighed. Alle i vores virksomhed er forpligtet til at skabe dyrevenlig kosmetik til alle. Det er en del af vores kultur, som vi er mest passionerede og stolte af!

Tak fordi du læste om Lime Crime
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Lime Crime kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.