Linky

Alle anmeldelser

Linky

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Linky

Linky's virksomhed blev etableret den 11. april 2016 sammensat af de fem af grundlæggere. De var en flok lysøjede trediveårige. I sommeren 2014 blev de inspireret af vores passion for at rejse og af deres behov for at have et bærbart køretøj til deres daglige pendling. På en tur til Istanbul blev ideen om Linky til virkelighed, og de første skitser blev noteret ned.

Det følgende efterår faldt hovedideerne for Linky - og holdet - for alvor sammen. De gik hurtigt over til at konstruere en pro-totype af træ, med det formål at vurdere størrelsen, kørselsergonomi og bærbarhed.

I december 2014 er der en ny udvikling: Fabio kommer ind på holdet og står for produktionen af ​​bestyrelsen. Fabio, båret af en passion for elektroteknik, har skabt opmærksomhed på detaljer, der har gjort Linky uovertruffen på markedet for elektriske skateboards.

Fabio og Paolo satte sig derefter for at lave den første fungerende prototype af skateboardet. I februar 2015 kom Cristiano til projektet som marketingchef. Som kandidat i økonomi og ekspert i erhvervsfremme, udtænkte Cristiano vores nyfødte brandidentitet.

"Onkel" Stefano var den første investor, der troede på os og var deres mentor indtil 2020. Han bragte erfaring og professionalisme til ledelsen af ​​leverandørteamet.

Elektriske skateboards
I maj 2015 bestod deres projekt første fase af den regionale konkurrence ECapital i Le Marche, Italien.
Allerede næste måned blev Linkys innovative foldesystem patenteret. Giovanni kom til holdet senere i 2015 som leder af firmware- og softwareudvikling.

Rejsen har ikke altid været let for Linky – der kan opstå en del besvær, når man bygger en startup. Brænder utallige motorer for at komme med en pålidelig prototype og meget mere af midnatsolien, der bliver sent oppe og arbejder.

Men som man siger... du får ud af livet, hvad du putter i det!

En vellykket Indiegogo-kampagne og støtte fra professionelle investorer gjorde det muligt for os at lancere produktet på markedet, at gøre vores drøm til virkelighed.

Det var vi heldige og passionerede nok til modstå alle vanskelighederne og at nå frem til dette punkt. Men dette skyldes ikke kun os; en del af den succes er også deres kunder der troede på det, vi laver og gjorde denne drøm mulig.

FORSENDELSE
Priserne for de produkter, der udbydes til salg i deres netbutik, inkluderer ikke forsendelsesomkostninger. VoDeresres leveringsomkostninger og -metoder er som beskrevet på deres hjemmeside fra tid til anden. Ejendommen for produkter købt i vores onlinebutik overgår til køberen på tidspunktet for levering fra Linky Innovation til fragtfirmaet, men Linky Innovation og/eller fragtfirmaet er ansvarlige for ethvert produkttab eller skade, der opstår, når produktet er i transit til dig.

Alle sikkerhedsadvarsler, informationer, instruktioner, emballage, in-box-materialer, mobilapps og supporttjenester leveres kun på engelsk. Du er ansvarlig for at overholde alle gældende love og regler i det land, som produktet er bestemt til. Vi er ikke ansvarlige eller ansvarlige, hvis du bryder en sådan lov.
Linky Innovation afsendes fra Europa. Hvis du køber fra lande uden for Europa, kan du blive pålagt importafgifter og moms i overensstemmelse med dit lands lovgivning. Du er ansvarlig for betalingen af ​​sådanne ekstra skatter.
  
Retur
Du har 14 kalenderdage til at returnere en vare fra den dato, du modtog den. For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Produktet skal være i den originale uåbnede emballage. Din pakke skal indeholde kvitteringen eller købsbeviset. Der vil blive pålagt et genopfyldningsgebyr på 10 % for enhver ordre, der returnerer varer, der inkluderer elektronik for at kompensere for arbejdskraft.

De foreslår, at du bruger den samme fragtagent, som vi har brugt til at få den første ordre til dig. Retur adresse;
Linky Innovation srl

Tilbagebetalinger
Når de modtager din vare, kontrollerer de den og giver dig besked om, at de har modtaget din returvare. De giver dig straks besked om status for din refusion efter at have inspiceret varen. Hvis din returnering bliver godkendt, refunderer vi din betaling. Dette kan tage et par dage afhængigt af betalingsudbydere. Nogle betalingsmetoder opkræver et betalingsgebyr, dette gebyr kan ikke refunderes. Du er selv ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for returnering af din vare. Forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes. Hvis du modtager en refusion, vil omkostningerne ved returfragt blive trukket fra din refusion. Såfremt tavlen er brugt, forbeholder de os ret til at fratrække beløb for slitage, og/eller for ødelagte dele på tavlen.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Linky?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.