Lisa Says Gah

Alle anmeldelser

Lisa Says Gah

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Lisa Says Gah

Gah! Det er en af de første ting, der kommer ud af vores mund, og måske den sidste, hvis snubler smutter på en bananskræl. Det er lyden af overraskelse; af stum glæde; af overvældende, hjerneforvrængende stimulering. Det er, hvad du siger, når du drejer om et hjørne og gah! Se på den yndige lille hund i en butterfly. Eller når du finder $20 i din jakke lomme.

Det er også den støj, Lisa Bühler plejede at lave, når hun fandt en spændende ny designer, da hun var køber hos den trendy online-forhandler Nasty Gal. I 2015, da Bühler vovede sig ud på egen hånd i en alder af 28, ville hun have et sjovt, uhøjtideligt navn til sin nye virksomhed - noget, der legemliggjorde den "I NEED THAT"-følelse, hun håbede at fremkalde med sin kuration af stykker af små, bæredygtige, kvindeejedemærker. Derfor: Lisa siger Gah. "Det var hendes Instagram-håndtag på det tidspunkt, og det sad bare fast," sagde hun. "'Gah' er noget uventet og meget specifikt dejligt, og det er det, vi forsøger at præsentere for folk."

Et californisk studie
Lisa Says Gah er et californisk studie, virtuel skattejagt og kreativtkollektiv. De tror på en verden, hvor tøj er sødt *og* bevidst, hvor mode ikke er hurtig, men bevidst, fælles og etisk lavet. Sig Gah!

Lisa Bühler har sagt Gah! siden 2014, men følelsen boblede i hende længe før da. Efter et årti i modebranchen satte Lisa sig for at skabe en anti-shop slags butik - et rum, hvor uafhængigt design og fællesskab kunne trives, hvor mangfoldighed og opdagelse er syet ind i (deadstock) stoffet.

Det, der startede forfra i Lisas daværende kæreste, nu mands lejlighed i San Francisco, er siden blomstret i hænderne på et lille team med en lys vision for fremtidens detailhandel (og en forkærlighed for at vælge den perfekte vintage-y blazer). Lisa Says Gah er anti-fast fashion, pro-community og altid i jagten på den næste Gah! ting.

Så hvad er "Gah" helt præcist? De kan godt lide at tro, at det ikke kan aftappes eller indeholdes. Det modsatte af "Ugh", det er et uhæmmet udbrud af overraskelse og glæde - ved et keramisk kar eller en nubby beskåret sweater eller et designkollektiv for kvinder, i en verden, hvor tøj er omhyggeligt udvalgt, lavet til alle , og her i det lange løb.

Hos Lisa Says Gah bekymrer de sig om, hvor deres tøj kommer fra, og de arbejder løbende på tværs af hele deres forsyningsnetværk for at blive en mere bæredygtig forretning. De tror på, at alle berøringspunkter - fra produktion til emballage - kan have indflydelse. Det er derfor, de er venlige over for vores fabrikker, har langvarige forhold til de dygtige folk, der syr hver knap og sløjfe til vores navnebror fremstillet i det solrige Californien, og sigter mod at minimere vores miljømæssige fodaftryk gennem brug af naturlige stoffer og overvejende biologisk nedbrydelige emballage.

Tak fordi du læste om Lisa Says Gah
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Lisa Says Gah kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.