Livia

Alle anmeldelser

Livia

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Livia

Hos Livia giver de kvinder over hele verden muligheden for at lindrederesmenstruationssmerter på få sekunder, udføre deres normale aktiviteter og nyde livet fuldt ud i løbet af deres måned.

Livia er den første videnskabeligt beviste, bærbare løsning til lindring af menstruationssmerter. Sig farvel til savnet arbejde og skoledage. Sig farvel til ubehagelige "løsninger", der ikke gør noget. Med Livia vil du opleve hurtig, betydelig lindring uden bivirkninger.

BEVISET ER I PULSEN
Anbefalet af adskillige førende kvindesundhedseksperter hjælper Livias patenterede SmartWave™-teknologi kvinder over hele verden med at overvinde menstruationssmerter mere effektivt, hurtigt og sikkert end med medicin alene. Ved at bruge elektroniskemikroimpulser, der griber ind i kroppens naturlige smerteforsvarssystem, reducerer Livia markant – og eliminerer endda – følelsen af ​​menstruationssmerter. Brug af Livia har ingen bivirkninger, og kvindekroppen kan ikke udvikle en tolerance over for Livia. Livia er bærbar, moderigtig og nem at bruge og kan bæres komfortabelt og upåfaldende under tøjet.
Derudover kan Livia genbruges i årevis takket være dets langtidsholdbare batteri.

Levering og forsendelse
Forsendelse er begrænset til de destinationer, der er angivet på hjemmesiden. Efter et køb er behandlet og fuld betaling er modtaget af virksomheden, vil virksomheden sende dig en kvittering via e-mail som påkrævet ved lov (ved at afgive en ordre på hjemmesiden accepterer du at modtage kvitteringen via e-mail) og vil engagere en tredjepartsudbyder (efter virksomhedens eget skøn) at sende den købte vare til den adresse, du angiver på webstedets butik eller PayPal. Ordrer placeret på webstedet er begrænset til tredjepartsleverandørens salgsområde. Disse tjenester er muligvis ikke tilgængelige i visse lande. Hvis du afgiver en ordre fra et af disse lande, og din betaling overføres til virksomheden, refunderer vi disse betalinger til dig, og din ordre vil blive annulleret, og du vil ikke have yderligere krav eller krav relateret til distributionsbegrænsningen og/eller ordren annullering. Din betaling vil ikke blive betragtet som modtaget, før den er overført til virksomhedens bank- eller PayPal-konto. Virksomheden påtager sig intet ansvar eller ansvar for eventuelle vanskeligheder eller fejl i betalingsoverførslen. Hvis sådanne fejl eller vanskeligheder opstår, bedes du kontakte PayPal eller dit kreditkortselskab direkte. Det præciseres hermed, at Produkterne først afsendes, før Selskabet modtager fuld betaling af købesummen. Forfaldne betalinger nedenfor er ikke genstand for modregning i eventuelle krav, du måtte have. Derudover accepterer du at betale alle inkassoomkostninger, herunder sagsomkostninger og advokatsalærer. Virksomheden forbeholder sig retten til at foretage alle betalinger med det samme, hvis du bryder nogen af ​​disse vilkår og betingelser, herunder, uden begrænsning, hvis du ikke overholder kreditbetingelserne.

BLIV EN AUTORISERET DISTRIBUTØR
Livia er et banebrydende brand med en hidtil uset evne til at give hurtig, effektiv, sikker og overkommelig lindring af menstruationssmerter til hundredvis af millioner af kvinder verden over. Med unik, state-of-the-art teknologi, stilfuldt produktdesign, provokerende markedsføring og en stærk online-tilhængerskare udvider Livia nu sin tilstedeværelse på internationale markeder.

Livia leder efter erfarne distributører med en dokumenteret track record for succesfuldt salg og markedsføring af internationale mærker i udvalgte lande. Hjælp os med at opnå noget virkelig bemærkelsesværdigt ved at bringe Livia til masserne og løse et kæmpe problem, der har plaget kvinder siden tidernes morgen.

Tak fordi du læste om Livia
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Livia kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.