DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Livingshop

  Produkter indenfor kategorien boligdesign er blevet voldssomt populære blandt mange danskere og vi bruger mange ressourcer på at indrette og designe vores hjem, så de er både flotte og funktionelle. Til at hjælpe med indretningen, kan man nu finde flere og flere forhandlere og netbutikker, der tilbyder produkter i mange forskellige stilarter og designs. Det kan derfor være svært at vælge, da udvalget er så stort, og der er mange nye netbutikker der oprettes hver måned. Hvis man står i en situation, hvor man har fundet en ny og spændende netbutik, som man overvejer at bestille hos, hvordan kan man så sikre sig, at den er pålidelig? Mange danskere benytter nu i højere grad anmeldelser fra andre kunder, for på den måde at sikre, at de bestiller fra en netbutik man kan stole på.

  Om Livingshop

  Livingshop er en dansk virksomhed der ejer og driver netbutikken Livingshop.dk, hvor danske forbrugere kan købe en lang række forskellige produkter til hjemmet.
  Livingshop.dk er e-mærket, hvilket betyder, at man som handlende er sikret en tryg oplevelse, når man handler online hos dem. Alle forbrugere, der handler hos en e-mærket netbutik, har adgang til en dedikeret forbruger hotline hos e-handelsfonden, hvor man kan stille dem spørgsmål omkring online sikkerhed mm.

  Produkter og Services hos Livingshop

  Netbutikken Livingshop.dk tilbyder et bredt produktsortiment, der indeholder produkter fra en lang række forskellige kategorier, såsom boliginteriør, billeder til væggen, belysning og livsstil. Virksomheden forhandler kendte danske mærker såsom Frederik Bagger og Fritz Hansen, samt andre internationale brands såsom Born in Sweden m.fl. Produktsortimentet på hjemmesiden er kendtegnet ved høj kvalitet, kendte brands og mange af produkterne kan karakteriseres som værende premium, hvilket gør at man kan forvente, at de holder i mange år, forudsat at man passer godt på dem.
  Hos Livingshop.dk kan man betale ved brug af følgende betalingsmidler: Dankort, Visa Dankort, MobilePay, MasterCard, Visa Electron, Maestro, JCB, American Express, og for virksomheder, kan man betale efter aftale. Alle betalingsoplysninger krypteres ved brug af SSL ( hvilket står for Secure Socket Layer) protokol når man betaler med betalingskort. I overensstemmelse med danske regler for online betalinger, trækker virksomheden først beløbet, når de afsender ordren.
  Hvis man ønsker at returnere sin ordre, hvis eksempelvis produkterne ikke lever op til forventningerne, så tilbyder Livingshop 30 dages fuld returret. På deres hjemmeside kan man finde en returseddel, som man skal printe, udfylde og vedlægge ved de returnerede produkter.

  Komplimenter, Klager og Tips til Livingshop

  Hvis du har købt boligtilbehør, dekorationsgenstande eller andet på Livingshop, enten til dig selv eller som gave, så skriv en kort anmeldelse her på siden, og hjælp andre handlende med at afgøre, om de skal gøre det samme. Det kan især være interessant for andre at vide mere omkring hvilke produkter du købte, hvordan kvaliteten var, hvor hurtigt varerne blev leveret, samt om du kunne finde på at bestille produkter fra Livingshop igen. Hvad end din oplevelse var overvejende positiv eller negativ, så kan selv en kort anmeldelse være til gavn for andre, der ikke i forvejen kender til denne netbutik.

  Livingshop
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Livingshop

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Livingshop et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Livingshop I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Livingshop?

  Livingshop er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Boligindretning

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Livingshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.