Livingshop

Alle anmeldelser

Livingshop

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

K
Katrine F.
Jeg bestilte nogle coffee table books på Livingshop.dk og en anden stor dansk anerkendt bolig- og livsstils butik samtidig. Allerede 2 dage senere ankom begge pakker, men der var tydelig forskel på...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Rigtig god service

  Jeg bestilte nogle coffee table books på Livingshop.dk og en anden stor dansk anerkendt bolig- og livsstils butik samtidig. Allerede 2 dage senere ankom begge pakker, men der var tydelig forskel på forsendelsen. Bøgerne fra den anden butik var kun pakket og sendt i en simpel papirspose, hvilket havde resulteret i at de var blevet ødelagt - men det var BESTEMT ikke tilfældet med pakken fra Livingshop.dk! Først var bøgerne pakket i et fint tyndt stykke sort papir hver i sær, der efter i bobleplast, bølgepap, og til sidst i brunt papir. TAK! Bøgerne kom sikkert frem uden skrammer, og det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos jer!


Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Livingshop

Produkter indenfor kategorien boligdesign er blevet voldssomt populære blandt mange danskere og vi bruger mange ressourcer på at indrette og designe vores hjem, så de er både flotte og funktionelle. Til at hjælpe med indretningen, kan man nu finde flere og flere forhandlere og netbutikker, der tilbyder produkter i mange forskellige stilarter og designs. Det kan derfor være svært at vælge, da udvalget er så stort, og der er mange nye netbutikker der oprettes hver måned. Hvis man står i en situation, hvor man har fundet en ny og spændende netbutik, som man overvejer at bestille hos, hvordan kan man så sikre sig, at den er pålidelig? Mange danskere benytter nu i højere grad anmeldelser fra andre kunder, for på den måde at sikre, at de bestiller fra en netbutik man kan stole på.

Om Livingshop
Livingshop er en dansk virksomhed der ejer og driver netbutikken Livingshop.dk, hvor danske forbrugere kan købe en lang række forskellige produkter til hjemmet.
Livingshop.dk er e-mærket, hvilket betyder, at man som handlende er sikret en tryg oplevelse, når man handler online hos dem. Alle forbrugere, der handler hos en e-mærket netbutik, har adgang til en dedikeret forbruger hotline hos e-handelsfonden, hvor man kan stille dem spørgsmål omkring online sikkerhed mm.

Produkter og Services hos Livingshop
Netbutikken Livingshop.dk tilbyder et bredt produktsortiment, der indeholder produkter fra en lang række forskellige kategorier, såsom boliginteriør, billeder til væggen, belysning og livsstil. Virksomheden forhandler kendte danske mærker såsom Frederik Bagger og Fritz Hansen, samt andre internationale brands såsom Born in Sweden m.flProduktsortimentet på hjemmesiden er kendtegnet ved høj kvalitet, kendte brands og mange af produkterne kan karakteriseres som værende premium, hvilket gør at man kan forvente, at de holder i mange år, forudsat at man passer godt på dem.
Hos Livingshop.dk kan man betale ved brug af følgende betalingsmidler: Dankort, Visa Dankort, MobilePay, MasterCard, Visa Electron, Maestro, JCB, American Express, og for virksomheder, kan man betale efter aftale. Alle betalingsoplysninger krypteres ved brug af SSL ( hvilket står for Secure Socket Layer) protokol når man betaler med betalingskort. I overensstemmelse med danske regler for online betalinger, trækker virksomheden først beløbet, når de afsender ordren.
Hvis man ønsker at returnere sin ordre, hvis eksempelvis produkterne ikke lever op til forventningerne, så tilbyder Livingshop 30 dages fuld returret. På deres hjemmeside kan man finde en returseddel, som man skal printe, udfylde og vedlægge ved de returnerede produkter. 

Komplimenter, Klager og Tips til Livingshop
Hvis du har købt boligtilbehør, dekorationsgenstande eller andet på Livingshop, enten til dig selv eller som gave, så skriv en kort anmeldelse her på siden, og hjælp andre handlende med at afgøre, om de skal gøre det samme. Det kan især være interessant for andre at vide mere omkring hvilke produkter du købte, hvordan kvaliteten var, hvor hurtigt varerne blev leveret, samt om du kunne finde på at bestille produkter fra Livingshop igen. Hvad end din oplevelse var overvejende positiv eller negativ, så kan selv en kort anmeldelse være til gavn for andre, der ikke i forvejen kender til denne netbutik.