LN-CC

Alle anmeldelser

LN-CC

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

LN-CC

LN-CC er et progressivt detailkoncept, der kombinerer en unik, kunstbaseretinstallationsbutik i London med en online platform, der drives med samme sans for detaljer og fremsynet tilgang. Den fysiske butik omfatter klub, bibliotek og pladebutik. Udbuddet er en kombination af uafhængige mærker og luksusdesignere, der viser et kurateret udvalg af catwalk og unikke kollektioner fra hele verden. Biblioteket LN-CC tilbyder et unikt udvalg af svære at finde vinyl og sjældnebøger erhvervet i samarbejde med Claire de Rouen. Biblioteket, der er kendt for sin upåklagelige kuration, har et stærkt fokus på mode og kunst, og tilbyder varer i begrænset oplag med små udgivelser sammen med et udvalg af lydhardware fra nogle af lydens mest innovative og kommende pionerer. I et forsøg på at støtte de brands og mennesker, der gør en positiv forskel i verden, har LN-CC også fokuseret meget af sit sortiment på bæredygtige og etiske produkter. For at guide denne bevidste detailtilgang har LN-CC skabt bæredygtighedsstandarder for at demonstrere sit engagement i etiske løsninger. LN-CC's fremadrettede tilgang går ud over produktvalg til at inkludere en række engagerende indhold, begivenheder og kultur. LN-CC præsenterer sin egen fortolkning af luksus og omdefinerer holdningen til moderne detailhandel på en kurateret, bevidst og tankevækkende måde.

LN-CC STORE er en udviklende platform af kuraterede ideer, der omfatter mode til mænd og kvinder, musik og bøger. Butikken består af individuelle varelokaler, et bibliotek, en pladebutik, et galleri, en café og et klublokale til arrangementer med et topmoderne lydanlæg.

Bemærk venligst, at butikken ikke fører alle produkterne på deres hjemmeside. De vil dog gøre alt for at skaffe specifikt efterspurgte produkter forud for en aftale, hvis det er muligt.

Snapshot af virksomheden
LN-CC er et progressivt og bevidst detailkoncept grundlagt i 2010 i en kunstinstallation i East London. Det innovative område fortsætter med at tiltrække dristige individer, mens visionen for LN-CC nu er udvidet til en meget kurateret onlinebutik, der bringer dens besættelse af detaljer og uortodoks detailtilgang til et bredere modepublikum.

Siden starten har LN-CC været kendt som en førende destination for trendsættende mærker og produkter, der er svære at finde, og tiltrækker en loyal tilhængerskare af kunder og fashionistaer fra hele verden. I februar 2014 gik LN-CC og The Level Group sammen for at investere yderligere i udviklingen af ​​LN-CCs brand- og detailkoncept, ved at udnytte The Level Groups e-handelserfaring, internationale driftsplatform og globale modeledelsesekspertise.

Med det formål at omdefinere opfattelsen af ​​moderne detailhandel præsenterer LN-CC en ny fortolkning af luksus, der tilbyder en unik blanding af de mest eksklusive mærker som Lanvin, Valentino, Saint Laurent, Marni og Rick Owens og uopdaget og kompromisløs mode for ægte insiders for et helt nyt produkt, designer eller æstetik.

LN-CC er også stolte af at præsentere et bevidst udbud af mærker, der skubber til betydningen og teknologien i en række miljøbevidste varer med et udtryk og en effekt som ingen andre. Gennem den unikke blanding af tøj og de informative og indsigtsfulde samleobjekter i biblioteket, er LN-CC i stand til at tilbyde et perspektiv og en fortælling fra dets kurator. Svært at finde og eksklusiv vinyl er vist sammen med udsolgte bøger og sjældenheder i første udgaver, mens udvalget af lydhardware fra nogle af de mest innovative mærker fortsætter med at vokse.

Hvordan var det at prøve LN-CC?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med LN-CC. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.