Love Scent

Alle anmeldelser

Love Scent

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo eBay

eBay

0 anmeldelser

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en m...

Logo Wish

Wish

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online butikker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

Logo Light in the Box

Light in the Box

0 anmeldelser

Der er rigtig mange forskellige onlinebutikker der sælger billige ting på internettet, som du kan få leveret lige til døre...

Logo Sunsky

Sunsky

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online buttiker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

Love Scent

Feromoner er naturlige hormoner produceret af de fleste skabninger for at tiltrække andre medlemmer af samme art og skabe sociale bånd. Hos mennesker er feromoner lidt mere komplekse, men forskning har vist, at visse feromonmolekyler såsom Androstenone, Androstadienone, Androstenol, Estratetraenol og flere faktisk kan påvirke dit humør, selvtillid, tiltrækningskraft, tilgængelighed og autoritet. At bære feromoner kan have en enorm effekt på dit daglige liv, især når det kommer til at tiltrække romantiske partnere. Uanset om du allerede er i et langvarigt forhold og har brug for at genoplive passionen, leder efter en ny, eller blot leder efter et godt boost i selvtilliden, kan feromonparfumer og cologne fra Love Scent hjælpe dig!

Hos Love Scent fører de nogle af de bedste feromonparfumer, cologne og uparfumerede feromoner på markedet. De har gode feromoner til mænd, såsom Chikara og Edge; fantastiske feromoner til kvinder, såsom Primal Women og Love Scent Copulin Concentrate; og feromoner såsom Liquid Trust og vores helt egen Love Scent Feromone Oils, der kan bæres af alle, uanset køn!

Menneskelig feromonteknologi
Love Scent har produkter til stort set alle, og de arbejder altid på den næste store ting inden for menneskelig feromonteknologi. Deres feromoner virker virkelig, og de er understøttet af en 100 % pengene-tilbage-garanti. Så hvad venter du på?

De forsendelsestider, der vises på deres hjemmeside (ved siden af ​​hver forsendelsesmulighed) er KUN OMTRÆNGELIGE ESTIMATE. Disse estimater transmitteres live til deres hjemmeside fra afsendere (US postal service og Fed Ex). De har ingen kontrol over disse tal, og ofte repræsenterer de ønsketænkning fra afsenderens side. For deres del sørger de, som jeg allerede nævnte, for at få dine ordrer ud af døren inden for 24 timer (mandag-fredag).

De kan ikke tilbyde forsendelsesrefusion på ordrer, der blev forsinket på grund af omstændigheder uden for vores kontrol (såsom hårdt vejr eller problemer med fragtfirmaet). De tilbyder forsendelsesrefusion på ordrer, der er afsendt for sent eller sendt med den forkerte forsendelsesmetode på grund af deres fejl.

Forsendelsesmuligheder: Ordrer til point inden for det kontinentale USA sendes efter dit valg af en række forskellige Fed Ex- og US-posttjenester. Prisen for hver forsendelsesmulighed sendes "live" til vores hjemmeside fra fragtfirmaet, når du checker ud.

Ordrer til de fleste internationale destinationer har også en række muligheder for postforsendelse og 2 Fed Ex-muligheder. Den faktiske pris vil blive vist på hjemmesiden, når du tjekker ud.

Emballage: Deres emballage er meget diskret: almindelig manila kuvert med returadressen "LS Products"

Returpolitik
I tilfælde af at du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit produkt, kan du ombytte det til en anden formel eller returnere det for fuld tilbagebetaling af købsprisen inden for 60 dage efter købsdatoen.

Hvis du ønsker at returnere eller ombytte dit køb, skal du blot sende den resterende del af din(e) flaske(r) tilbage til os, med en bemærkning om, at du enten ønsker at ombytte produktet eller få udstedt en refusion. Sørg for at inkludere dit ordrenummer og/eller faktura, hvis den er tilgængelig.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Love Scent?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.