LovelyWholesale

Alle anmeldelser

LovelyWholesale

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

LovelyWholesale

I dagens Danmark kan man fra sit eget hjem bestille varer fra stort set alle verdens hjørner; boligtilbehør, madvarer, tøj og mode i mange forskellige stilarter, prisniveauer og designs. I den forbindelse er det vigtigt at man først gør sig klar på hvad de respektive forhandlere tilbyder, før man bestiller og betaler via deres netbutikker. Især er det vigtigt at man undersøger vigtige faktorer såsom leveringstid, returpolitik, kvalitet, fremstillingsmetoder, materialer m.fl. Da der er stor forskel på, hvad der tilbydes online, anbefales det altid, at man læseranmeldelser igennem fra andre kunder, så man kan være sikker på, at man i sidste ende bestiller sine produkter eller services hos en pålidelig forhandler med kunden i centrum.

Om LovelyWholesale
Virksomheden LovelyWholesale ejer og driver netbutikken under samme navn, med speciale i salg af modetøj og tilbehør. Virksomheden har adresse på: No.778, Chuangxin West Road, The China (Shanghai) Pilot Free Trade Zone. 

Produkter og Services hos LovelyWholesale
Lovelywholesale leverer moderigtigt tøj, sko, smykker, lingeri og modetilbehør til kvinder over hele verden. Virksomheden fokuserer på høj kvalitet og nye tendenser for at tilbyde de mest populære produkter til dereskunder. Desuden er virksomheden fokuseret på at tilbyde deres produkter til overkommelige priser. Lovelywholesale har sine egne fabrikker både i Guangzhou og Shanghai, som er byer i Kina, der især er populære i forbindelse med mode og tøjproduktion. Virksomheden har udviklet netbutikker på flere forskellige sprog, herunder engelsk og kinesisk, og tilbyder forsendelse til kunder i alle verdens hjørner: Nordamerika, Oceanien, Europa, Sydøstasien og Afrika.
Leveringstiden til Danmark afhænger af den leveringsmetode man har valgt, herunder hurtig forsendelse, hvor levering normalt tager 12 dage, standardforsendelse, hvor levering normalt tager 17 dage og flat rate shipping, hvor levering normalt tager 24 dage. Alle varer sendes fra virksomhedens lager, som er beliggende i Kina. Så snart ordren er afsendt, vil man få tilsendt en e-mail med et sporingsnummer som man kan bruge til at følge sin pakke. Man kan trackesin ordre ved at logge ind på sin konto, og klikke på "Min ordre" og derefter "bestillingsoplysninger", hvorefter man indsætter sporingsnummeret, således at man får et direkte link til sporingswebstedet.
Varer kan returneres eller ombyttes hos denne virksomhed inden for 45 dage efter købsdatoen. Bemærk venligst, at varer under kategorierne Flash Sale, gratis gaver, badedragter, lingeri og udsalgsvarer ikke kan returneres. Returforsendelsesgebyret er gratis for alle kunders første ordre. Virksomheden beder om, at man betaler omkostningerne til at starte med, men derefter beholder sin returfaktura og videresender den til deres kundeservice, som derefter refunderer forsendelsesomkostningerne. For alle efterfølgende ordrer betaler man selv for returforsendelsen.

Komplimenter, Klager og Tips til LovelyWholesale
Har du købt modetøj og tilbehør hos LovelyWholesale til dig selv eller som gave til venner eller bekendte? Hvis du har erfaring med virksomhedens serviceniveau, kvalitet, samt hvor lang tid forsendelse og leveringen i gennemsnit tager, så kan det være til stor hjælp for andre kunder, hvis du har mulighed for at skrive en kort anmeldelse her på siden. Især i forbindelse med udenlandske leverandører, hvor man selv betaler returforsendelse, er det vigtigt for folk at vide, at produkterne er af høj kvalitet, således at man ikke ender med at betale mange penge for at sende alle produkterne retur igen.