Lullaby Planet

Alle anmeldelser

Lullaby Planet

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Lullaby Planet

Der er en ny planet i vores solsystem, og den hedder Lullaby Planet. Hos Lullaby Planet designer, fremstiller og distribuerer de bæredygtige babyprodukter.

Lullaby Planet er forankret i det 21. århundredes udfordringer og sigter mod at løse dem med produkter, der ikke kun er miljømæssigt bæredygtige, men også tager hensyn til økonomisk og social bæredygtighed. Lullaby Planet er bæredygtig, moderne og smukt designet til at imødekomme den moderne families behov.

Vores fælles fremtid
Lullaby Planet bruger plantebaserede komposterbare forsendelsesposer til vores mindre bestillinger, og deres løse sutter kommer i en fødevaregodkendt komposterbar papirpose, hvor blækket er plantebaseret. Instruktionsfolderne til vores egne sutter er trykt i et trykkeri, der kun beskæftiger autister i produktionen. De klistermærker de bruger til at forsegle suttepakker mm er lavet af genbrugspapir.

Ved at fokusere på, hvor de henter vores produkter, både i emballage og materialer, hjælper de med at minimere deres CO2-fodaftryk. De foretrækker produkter, der er lavet så lokalt som muligt. De bruger komposterbar eller genbrugsemballage og forsøger at opmuntre vores leverandører til at gøre det samme og samtidig reducere deres emballage.

Børnekoncept med værdier
Børnekonceptet har følgende udtalelse om sin tilgang: "Når vi designer et produkt, skal vi tage udgangspunkt i barnets perspektiv og sikre, at vi skaber produkter, der opfylder børns behov og opmuntrer de små til at lege, lære og forbedre deres motoriske færdigheder og fantasi."Vores legetøj skal være sikkert, funktionelt og opfylde Kid's Concepts høje kvalitetsstandarder." Grundlæggeren siger selv: "Jeg er en person, der har sans for detaljer og kan lide at udforske og prøve nye ting. Lullaby Planet arbejder med forskellige materialer og kombinerer teksturer og farver, som jeg synes er interessante at sammensætte. Det er dejligt, at de kan følge idéen fra idé til gennemtestet produkt. "

Træ er hjørnestenen i Lullaby Planet's legetøj og boligtilbehør, fordi træ er et genbrugeligt og smukt materiale, der kan repareres og males om. Når det gøres rigtigt, er det bedre for planeten - det er det, vi godt kan lide ved Lullaby Planet. Lullaby Planet bruger et andet af vores yndlingsmaterialer, som de gerne vil se mere af: linned. Det linned de bruger, dyrkes i de baltiske lande, så det transporteres ikke kun meget mindre end de fleste andre materialer, men det kræver ikke pesticider eller kunstvanding for at vokse. Lullaby Planet elsker det!

Bæredygtighed og kvalitet
Funktion og bæredygtighed går hånd i hånd. Lullaby Planet arbejder tæt sammen med sine producenter og besøger dem jævnligt. De tilstræber en gensidig forståelse og interesse for høj kvalitet og miljøaspekter. I deres handlinger har de altid nutidens og alle fremtidige generationer i tankerne.

De arbejder på bæredygtige produkter, som de ønsker at give videre til flere generationer. Derfor arbejder de konstant på at øge antallet af FSC®-certificerede produkter.

De er glade for at have fundet Kid's Concept, en virksomhed, der ligesom os stræber efter princippet om bæredygtighed.

Hvad syntes du om Lullaby Planet?
Vil vil meget gerne høre om din erfaring med Lullaby Planet. Skriv en anmedelse idag.