Luvett

Alle anmeldelser

Luvett

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Luvett

Generelt skal stilen på dit toiletsæde matche rummets generelle stil. Tag nu dit værelse, som det er, og brug det som et startdesign, så du ikke vælger noget, der virker upassende for dig eller andre i den overordnede stil. Du vil blive overrasket over de mange muligheder og forskellige størrelser, farver og former, som markedet byder på. Der findes nu endda opvarmedetoiletsæder eller toiletsæder med belysning, toiletsæder, der fungerer som familietoiletsæder med integrerede barnesæder eller endda designersæder med højkvalitets SWAROWSKI ELEMENTS.

Har du brug for yderligere funktioner?
At nævne licenserede patenter og toiletsæder i én sætning lyder umiddelbart mærkeligt – men funktionerne har udviklet sig meget de seneste år, og det er værd at tage et kig på nogle af de nye funktioner. Blandt de innovative og meget populære eksempler kan nævnes sæder med lynlås (TakeOff-fjernelsesfunktion) for nem afmontering for lettere rengøring – eller toiletlåg, der lukker blidt (soft close) for at forhindre, at toiletsædet smækker højt. Også tekniske udviklinger - som f.eks. det førnævnte opvarmede toiletsæde - eller toiletsæder med lavementfunktion eller hygiejnisk brusefunktion samt toiletsæder fra medicinalvarebutiksområdet til barrierefri toiletbesøg (Care-serien) er nu tilgængelige.

LUVETT: Rimelig præmie
LUVETT har tilbudt toiletsæder af høj kvalitet siden 2019 - udelukkende gennem sin egen online handel. Dette gør os i stand til at tilbyde toiletlåg af høj kvalitet til en fair pris. Eller som vi kalder det: Fair Premium.

Begrebet "fair præmie"
LUVETTs forretningsfilosofi er klar: De tilbyder førsteklasses kvalitet, fremstillet under fair forhold og tilbydes til en fair pris. De undværer mellemhandlere og lagre og kan derfor tilbyde en kvalitetsstandard til rigtig fair priser, der ellers ville gå over disken til langt højere priser.

Designet i Tyskland, fremstillet i EU hver
LUVETT toiletsæde er baseret på tysk teknik og nøje udvalgte materialer af høj kvalitet. For kun dette garanterer pålidelig levetid - og det niveau af kundetilfredshed, som de stræber efter. Deres produkter fremstilles derfor kun i Tyskland og inden for EU og opfylder høje kvalitets- og etiske standarder. Den bevidste produktion i EU holder også transportvejene korte - og det økologiske fodaftryk på ethvert LUVETT toiletsæde er derfor på et behageligt lavt niveau.

Detaljer der gør forskellen
LUVETT bruger de bedste teknologier og materialer, der kan forventes af et premium toiletsæde. Ved at vælge materialer af høj kvalitet og holdbare komponenter sikrer vi, at vores produkter stadig fungerer til den fulde tilfredshed selv efter flere år. LUVETT toiletsæder opfylder derfor ikke kun DIN-kravene med hensyn til bæreevne, men overgår dem også takket være producentens egen interne standard. For at du med god samvittighed kan stole på disse løfter, får du også over gennemsnittet 5 års garanti på dit toiletsæde, når du bestiller direkte fra vores butik. LUVETT toiletsæder tilbyder dog ikke kun ekstrem god og pålidelig kvalitet – de løser også mange problemer, som normalt er forbundet med indkøb og montering af toiletsæder.

OneForAll 3i1 samlesættet af rustfrit stål, som følger med alle LUVETT Premium toiletsæder, muliggør montering på al almindelig toiletkeramik og garanterer en lang levetid.

LUVETTs patenterede blødlukkende mekanisme SoftClose® til forsigtigt at sænke sæder og låg beskytter toiletsædet, keramik og nerver. TakeOff® EasyClean-fjernelsen gør, at toiletsædet nemt kan fjernes, så det og toiletkeramikken nemt, hurtigt og grundigt kan rengøres.

Specialiseret detailkvalitet der hersker
Så hvorfor bruge endnu flere penge? På grund af den pålidelige og ret producerede kvalitet er kendte premium producenter af toiletserier og toiletmodeller også afhængige af den produktion, der er knyttet til dem. Hvad det betyder for dig: Når du køber et LUVETT toiletsæde, får du den samme førsteklasses kvalitet, som ellers kunne findes på et kendt mærke (og et dyrere prisskilt).

Tak fordi du læste om Luvett
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Luvett kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.