DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Luxivo

  Luksustøj til luksuspriser, find mærketøj med store rabatter på denne side til enhver mand.

  Om Luxivo.dk

  Ejerne bag luxivo opdagede, at var et behov for en webshop med en moderne fortolkning på en outletbutik. Kombinationen af mærkevarer og lave priser men på en helt ny måde. Typisk i de traditionelle butikker finder man nemlig ikke de modeller og styles man helst vil have, ofte finder man bare de modeller man ikke vil have eller de mest uattraktive farver på udsalg. Luxico indkøber udelukkende stilrene basisvarer fra kendte mærker, som alle har det tilfælles at de er populære og har et alsidigt design. Derudover er det deres erfaring at de fleste foretrækker en tidsløs trøje med logo, som kan hænge i skabet sæson efter sæson. Siden drives af Luxivo Group APS med adresse i Vejen.

  Mode fra Tommy Hilfiger

  Luxivo.dk varer og services

  Hos Luxivo finder du et utroligt spændede udvalg i de mest attraktive brands, tøj vi alle kender og som vi ofte betaler meget mere for. Her er en virksomhed der har fundet en måde at tilbyde os alle f.x. Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Armani, Calvin Klein, Nike, The North Face, Versace, Lacoste, Ellesse, ETON, Gucci, Balmain , Adidas, GANT, Levi's, FILA, Dsquared2, Thrasher,CR7, Roberto Cavalli, Guess Jeans, Oakley, Under Armour, Slazenger og mange flere. Varerne er delt op i mange logiske kategorier, der gør det nemt for dig som bruger at finde præcis det du leder efter, søg f.eks. på tøj, sko eller specielle tilbud. Når du søger kan du nemt sortere med type, størrelse eller pris og du kan vælge kun at se tøj fra bestemte brands.


  Når du har lagt noget i kurven får du smart foreslået nogle andre tøjstykker der måske lige passer til din smag og som du måske slet ikke har opdaget. Når du har fyldt kurven med alle de lækre stykker tøj du skal bruge, klikker du på varekurven. Her er en smart funktion fordi siden tilbyder dig gratis forsendelse over en købsgrænse på 500 kroner, har du ikke nået grænsen regner siden det automatisk ud for dig, hvor meget ekstra skal du købe for før du ikke betaler forsendelse. Betaling foregår nemt og går mod betaling, fylder du nemt og hurtigt dine data ind i en form, du kan her vælge at få en bruger profil oprettet eller du kan fortsætte med at handler og være gæst. Når du tjekker ud kan vælge om du vil hente varerne i en pakkeshop eller ved en kundeservice hos Bilka eller Føtex eller om du hellere vil have den sendt med GLSdirekte til døren. Når det valg er truffet er der bare tilbage at betale, og det er naturligvis nemt, du vælger selv om du vil bruge et Kreditkort eller Quickpay, Applepay, Viabill eller Mobilepay. Varene er klar til afhentning eller levering inden for 1-2 dage og du har fuld ret til gratis ombytning.

  Kundeservice hos Luxivo.dk

  Når du har et spørgsmål før, under eller efter din bestilling kan du nemt kontakte kundeservice, de lover at svare inden for 24 timer og du kan ringe eller skrive en email. Nemt og bekvemt. Her kan du læse mere om ombytning.

  Har du erfaringer med Luxivo.dk

  Skriv gerne en anmeldelse her, så deler du dine erfaringer til glæde for andre. Tak.

  Luxivo
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Luxivo

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Luxivo et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Luxivo I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Luxivo?

  Luxivo er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode, Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Luxivo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.