Lyskilderdirekte

Alle anmeldelser

Lyskilderdirekte

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Lyskilderdirekte

LED lyskilder er energieffektive og har en lang levetid på op til 15 år! Skifter du fra en traditionel lyskilde til en LED lyskilde, kan du spare op til 70 % energi! De tilbyder professionelle løsninger, såsom LED paneler til kontoret, high-bay og LED lysstofrør til lager og industri. I deres sortiment kan du også finde almindelige LED pærer med stor eller lille fod, dæmpbare LED pærer fra små G9 kapsel LED pærer til genkendelige GU10 LED spot pærer. Alle kan bestille hos dem: Privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner!

Kvalitetsprodukter
I deres sortiment har de et bredt udvalg af miljøvenlige og energibesparendelysfra Noxion, Ledvance og Philips. Alle LED-lys har de relevante certifikater og godkendelser og kommer med en garanti på op til 5 år. Har du brug for et større antal, kan du altid bede om et skræddersyet tilbud. En investering i nyt lys kan betale sig selv efter få år!

LED, fremtidens lyskilde
Når du vælger en LED-lyskilde, er det godt at være opmærksom på lumen. Lumen angiver, hvor meget lys pæren giver. Jo højere tal, jo mere lys. Farvetemperaturen beskriver lysets farve og angiver, om lyset fremstår varmt eller koldt. Farvetemperaturen er udtrykt i Kelvin (K), og skalaen går fra 0 til 10.000 K. Jo lavere temperatur, jo varmere lys. Skift til energivenlig belysning, skift til LED!

Levering
Lyskilderdirekte behandler din ordre med det samme, og hvis produkterne er på lager, sender vi din ordre inden for 24 timer. Leveringstiden er normalt 2-3 hverdage. Du modtager en mail med et pakkenummer, så du kan spore forsendelsen.

Til elektrikere
Som erfaren installatør ved vi, at du sætter pris på en professionel og problemfri service. Derfor tilbyder Light Source Direct dig, el-installatøren, en række fordele såsom: Belysning til engrospriser og en personlig salgskontakt. Når du tilmelder dig som installatør, vil vores salgsafdeling kontakte dig for at finde ud af, hvilken kundegruppe der passer bedst til dig. Så kan du begynde at nyde alle vores fordele fra i dag. Det koster ingenting og er gjort på få minutter.

Hvad er energieffektivitet?
Enkelt sagt betyder energieffektivitet at bruge mindre energi for at få det samme arbejde gjort – og i processen reducere energiregningen og reducere forureningen. Mange produkter, boliger og bygninger bruger mere energi, end de faktisk har brug for, på grund af ineffektivitet og energispild. Energieffektivitet er en af de nemmeste måder at eliminere energispild og lavere energiomkostninger på. Det er også en af de mest omkostningseffektive måder at bekæmpe klimaændringer på, rense luften, vi indånder, hjælpe familier med at nå deres budgetter og hjælpe virksomheder med at forbedre deres bundlinjer. Millioner af amerikanske forbrugere og virksomheder vælger eller investerer i energieffektive produkter.

Lyskilderdirekte vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.