DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lystfiskeren

  Lystfiskeren er en forretning, som mange har besøgt i tidens løb, for deres store sortiment i alt hvad lystfiskeren skal bruge til at få en fisk med hjem til aftensmaden, det er deres gebet. Der er blink og stænger samt alt andet, som friluftsmennesket skal bruge for at få en god dag sammen med moder natur, og så er der ingen undskyldning, for du kan også få alt det tøj, som holder dig tør, selvom du er ude i det danske efterårsvejr, som er kendt for at være endda meget fugtigt. Der er udstyr til både mænd og kvinder, så hele familien kan sagtens komme med på tur.

  Om lystfiskeren

  Lystfiskeren har, som navnet antyder, speciale i alt det, som vi bruger, når vi skal ud og fiske. Det er både til dem, som er meget professionelle og som har udstyr til alle former for fiskeri, og til alle andre, som måske ikke går så meget op i det, som de profesionelle gør.
  Det er lige meget, om du er til kyst- eller put and take-fiskeri, så er der udstyr, så du kan få den bedste oplevelse sammen med venner familie eller kollegaer. Du kan dog ikke kun få fiskeudstyr hos Lystfiskeren, der er også en masse andet udstyr i deres store sortiment til dem, som godt kan lide at campe. Det er jo en god idé, at udstyret er i orden, når man skal ud og campe og fange sin egen aftensmad.

  Services hos Lystfiskeren

  Når du har fået lystfiskeri ind under huden, så vil du have godt udstyr, og det er hvad du får hos Lystfiskeren. De har udstyr i alle kategorier og til alle former for fiskeri, og desuden har de også udstyr til alle former for camping og udendørsaktiviteter, så du vil altid være forberedt på vejrets luner. I forretningerne har du mulighed for at komme ned og prøve tøjet og mærke, om det udstyr, de har, er noget, som passer dig, og få en mere personlig betjening, end du får online, og nogle gange skal man også bare se det udstyr, som man skal købe.

  Kundeservice og klager

  Når du handler hos lystfiskeren, så er der aldrig langt til kundeservice, for du kan altid henvende dig i forretningerne over hele landet, hvor personalet vil gøre, hvad de kan, for at du får det, som du gerne vil have, og online er det lige så let, for du kan altid kontakte dem på e-mail, som du let finder på deres hjemmeside. Og hvis alt andet fejler, så er telefon også en mullighed, men fælles er, at det er kompetente medarbejdere, som står i kø for at sikre, du får den bedste service og en god behandling, lige meget om det er en klage eller bare en forespørgsel.

  Anmeldelse af Lystfiskeren

  Lystfiskeren ved, at de hårdføre skandinavere ikke går af vejen for vejret. Det er en slags udstyr, du finder her, og på vores hjemmeside kan du skrive din egen anmeldelse af de oplevelser, du har haft med dette firma.

  Lystfiskeren
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Lystfiskeren

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Lystfiskeren et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Lystfiskeren I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Lystfiskeren?

  Lystfiskeren er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lystfiskeren gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.