Lystfiskeren

Alle anmeldelser

Lystfiskeren

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Lystfiskeren

Lystfiskeren er en forretning, som mange har besøgt i tidens løb, for deres store sortiment i alt hvad lystfiskeren skal bruge til at få en fisk med hjem til aftensmaden, det er deres gebet. Der er blink og stænger samt alt andet, som friluftsmennesket skal bruge for at få en god dag sammen med moder natur, og så er der ingen undskyldning, for du kan også få alt det tøj, som holder dig tør, selvom du er ude i det danske efterårsvejr, som er kendt for at være endda meget fugtigt. Der er udstyr til både mænd og kvinder, så hele familien kan sagtens komme med på tur.

Om lystfiskeren
Lystfiskeren har, som navnet antyder, speciale i alt det, som vi bruger, når vi skal ud og fiske. Det er både til dem, som er meget professionelle og som har udstyr til alle former for fiskeri, og til alle andre, som måske ikke går så meget op i det, som de profesionelle gør.
Det er lige meget, om du er til kyst- eller put and take-fiskeri, så er der udstyr, så du kan få den bedste oplevelse sammen med venner familie eller kollegaer. Du kan dog ikke kun få fiskeudstyr hos Lystfiskeren, der er også en masse andet udstyr i deres store sortiment til dem, som godt kan lide at campe. Det er jo en god idé, at udstyret er i orden, når man skal ud og campe og fange sin egen aftensmad.

Services hos Lystfiskeren
Når du har fået lystfiskeri ind under huden, så vil du have godt udstyr, og det er hvad du får hos Lystfiskeren. De har udstyr i alle kategorier og til alle former for fiskeri, og desuden har de også udstyr til alle former for camping og udendørsaktiviteter, så du vil altid være forberedt på vejrets luner. I forretningerne har du mulighed for at komme ned og prøve tøjet og mærke, om det udstyr, de har, er noget, som passer dig, og få en mere personlig betjening, end du får online, og nogle gange skal man også bare se det udstyr, som man skal købe.

Kundeservice og klager
Når du handler hos lystfiskeren, så er der aldrig langt til kundeservice, for du kan altid henvende dig i forretningerne over hele landet, hvor personalet vil gøre, hvad de kan, for at du får det, som du gerne vil have, og online er det lige så let, for du kan altid kontakte dem på e-mail, som du let finder på deres hjemmeside. Og hvis alt andet fejler, så er telefon også en mullighed, men fælles er, at det er kompetente medarbejdere, som står i kø for at sikre, du får den bedste service og en god behandling, lige meget om det er en klage eller bare en forespørgsel.

Anmeldelse af Lystfiskeren
Lystfiskeren ved, at de hårdføre skandinavere ikke går af vejen for vejret. Det er en slags udstyr, du finder her, og på vores hjemmeside kan du skrive din egen anmeldelse af de oplevelser, du har haft med dette firma.