Maceoo

Alle anmeldelser

Maceoo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Maceoo

En skræddersyetpasform understøttet af en matematisk algoritme skrevet af en MIT-ingeniør. Designet i Paris, lavet med innovative italienske stoffer, inspireret af den idylliske vestkyst YOLO livsstil. Den første skjorte "Cut for Confidence", der skjuler fejl, fremhæver aktiver og er videnskabeligt bevist for at øge selvbilledet.

Grundlæggeren - M. RAAD
Når en MIT-ingeniør, en fransk herretøjsmedarbejder og en stor erhvervsindustri tilfældigvis er født i samme familie, er resultatet innovation.

Mehdi Raad startede sin karriere i Telecom og hjalp med at designe alt fra LTE-netværk over hele kloden til enheder til Apple.

Mens han arbejdede rundt i verden, havde han svært ved at finde tøj, der var tiltalende og behageligt.

Inspireret til at lave en ændring besluttede han at kode en algoritme baseret på en prøve på 30 millioner mennesker for at løse netop dette problem. Han vidste, at han ville finde en måde at kombinere mode og komfort på.

Maceoo begyndte i San Diego på Andaz Hotel, det nuværende hjemsted for Maceoo. Her mødte han ejeren af ​​en lille italiensk fabrik, som besluttede at sammen med ham skabe den allerførste skjorte baseret på denne innovative matematiske model.

Efter fem år med at bygge Maceoo, mens han arbejdede på fuld tid som telekomingeniør, har Maceoo nået 365 salgssteder og har et fuldt (og altid voksende) team af dedikerede krigere!

MACEOO er det første modehus, der matematisk udvikler præcistdesign, pasform og komfort gennem en innovativ algebraisk algoritme. Denne proprietære algoritme, baseret på data fra 30 millioner nordamerikanske mænd, sikrer en pasform, der føles skræddersyet.

Oplev ingen af ​​pasformsproblemerne med standardskjorter. Ingen ekstra uønsket stofophæng, som bevarer det "ikke sjuskede" udseende. Kraven er designet specielt til ikke at blive slidt på eller forårsage ubehag i nakken. Skjulte knapper under kraven forhindrer kraven i at falde ned eller åbne sig. Skjortekanten er bredere, stivere og dermed mere iøjnefaldende og med en renere linje - vi forkorter dig ikke på detaljerne!

KÆR FOR TILLIDEN
Takket være deres ekspertteam har de skabt deres specielle snit, der er designet til at trække skuldrene tilbage, hvilket forbedrer kropsholdningen, hvilket forårsager "livsændrende" effekter, herunder et betydeligt boost i selvtilliden. Denne funktion mindsker også smerter i nakke og ryg på grund af dårlig kropsholdning.

Snittet skjuler strategisk ekstra vægt omkring taljen, mens det fremhæver den maskuline form, øger forholdet mellem den mandlige "V"-form, og får musklerne i skuldre, bryst og arme til at se større ud og taljen til at se slankere ud.

Tillid øges naturligt, hvilket fører til seksuelle fordele. De kan godt lide at spøge med, at "Når du bærer Maceoo... hvis du er single, bliver du gift. Hvis du er gift, bliver du skilt."

STÆRKESTE TRÅD
Maceoo bruger den stærkeste tråd i verden, lavet i Tyskland. For at bevare vores livstidsbeklædning, der ikke rives i stykker under ekstreme forhold (som når du bøjer disse våben).

Skjorterne er lavet med en kombination af det bedste fra hver computer og håndværker. Syning udføres i hånden af ​​håndværkersyersker med over 60 års kombineret erfaring med at bruge avancerede symaskiner, det er sådan vi sikrer, at den optimale pasform bevares.

Maceoos brugerdefinerede pasform er bygget stykke for stykke, 26 præcisions laserskårne stykker for at være præcis. Syet eftertænksomt sammen af ​​tyrkiske håndværkere.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Maceoo?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.