Mackage

Alle anmeldelser

Mackage

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Mackage

Inspireret af sine brødres erfaringer i læderindustrien grundlagde Eran Elfassy Mackage i 1999. To år senere sluttede Elisa Dahan sig til ham, og sammen udviklede de et anerkendte moderne overtøjsmærker. Deres mission var klar: at forbedre overtøj med en unik balance mellem mode og funktion. Mackages kollektioner kombinerer det fineste læder, dun og uld med skræddersyedesilhuetter og præcise detaljer. De er et vidnesbyrd om mærkets hjørnesten: Innovation, design og en urokkeligforpligtelse til ekspertise – en filosofi, der fundamentalt har ændret overtøjsindustrien.

Designfilisofi
En ny tilgang, der tager højde for, hvordan materialer ser ud, føles og fungerer. Unik funktionalitet i hver detalje: Isolerede lommer, stormvisir og manchetter, sømfinish, træksnore til at holde på varmen og mere. Opdag Mackages højtydende materialer og tekniske funktioner ved at klikke på ikonerne nedenfor.

Teknologidrevet ydeevne testet i laboratorier og ægte canadiske vintre, Mackage dunjakker kombinerer æstetik og flerlagsteknologi for åndbarhed, vandtætning og varme; et sandt skjold mod elementerne. Kernen i hvert design er nano-dun, specielt behandlet for at øge fyldekraften til 800+ og holdbarheden i temperaturer så lave som -35 Celsius. Certificeret til Responsible Down Standard.

Mackage's ekspertise inden for læderhåndværk har etableret mærkets DNA og signaturlæderdetaljer. De udvælger kun det fineste læder og det fineste håndværk for at sikre den bedste kvalitet til hver kollektion. De inspicerer hvert skind flere gange for at opnå ensartethed af åre, overflade og farve.

Et globalt standardiseret testkriterie mod skadelige stoffer for hver komponent i deres beklædningsgenstand, fra belægningen, overdelen og sømmene til applikationen og lynlåsen. Testene udføres og certifikaterne udstedes udelukkende af neutrale og uafhængige OEKO-TEX® testinstitutter.

RDS certificeret siden 2019
Mackages dun er 100 % bæredygtige og sporbare. De bruger kun dun fra etiske kilder, uafhængigt certificeret af Responsible Down Standard (RDS) siden 2019.

Alt Mackage-læder kommer fra garverier, der er blevet tildelt guldmedaljen - den højest mulige vurdering - af Leather Working Group (LWG). Denne bæredygtigheds- og ansvarscertificering garanterer bedste praksis inden for sporbarhed, energiforbrug, vandforbrug, luftkvalitet, emissionskontrol og arbejdersikkerhed.

Deres genbrugsstoffer er verificeret af Global Recycled Standard (GRS), en international og frivillig produktstandard med strenge miljømæssige og sociale krav. De er certificeret for genbrugsindhold, bæredygtig produktion, forsyningskæde, ingen skadelige kemikalier og rimelige arbejdsforhold.

Alle deres tøjfabrikker er medlemmer af Business Social Compliance Initiative (BSCI). Denne frivillige certificering, baseret på FN's charter om menneskerettigheder og internationale organisationers standarder, bekræfter sikre og ansvarlige arbejdspladser og retfærdige og respektfulde forhold.

Hvordan var det at prøve Mackage?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Mackage. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.