Mahabis

Alle anmeldelser

Mahabis

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Mahabis

Mahabis' mål har altid været enkelt: at forvandle hjemmeskoen til et smukt fodtøj, der passer til det moderneliv. For den måde, vi bor på derhjemme, er i konstant udvikling. Og alligevel har den måde, hjemmesko er designet og lavet, ikke ændret sig i årtier.

For at forvandle hjemmeskoen har de kombineret de innovativeteknikker, der bruges til at skabe højtydende fodtøj med en enkel, men alligevel iøjnefaldende æstetik.

I dag er deres karakteristiske rene linjer synonymt med komfort og stil på arbejdet og i hjemmet.

Mahabis har flyttet produktionen
Siden maj 2020 har de produceret mere end 90 % af deres produkter i Portugal, et land kendt for sit håndlavede fodtøj. De arbejder med en familiedrevet fabrik, der har årtiers erfaring og producerer for nogle af de bedste skofirmaer i verden.

Emballage I 2020 redesignede de fuldstændigt de kasser, de bruger. De har skabt noget, der er smukt designet, genanvendt, genanvendeligt og bruger 30 % mindre materiale end vores tidligere emballage.

Genanvendt FSC-certificeret Mahabis-boksen er lavet af 100 % genanvendeligt FSC-certificeret pap. Det er intelligent designet af den kreative direktør Jamal Merdassi og foldes sammen som origami.

Genanvendelig Som prisvindende designere af innovativt fodtøj ændrer de måden, de skaber på. Mahabis-boksen er 100 % genanvendelig, så dens effekt er så lille, som vi kan lave den lige nu.

Ingen plastik/ingen lim. Mahabis-boksen er lavet uden lim eller kemikalier og tilbyder en smart tilgang til at designe tankevækkende emballage til vores nye verden.

ReWooly™ filtoverdel
Overdelen er det største stykke stof på et par mahabis og det første, de tog fat på, da vi redesignede Mahabis-klassikeren for at skabe Mahabis-kurven, muldyr og alt.

For at skabe den perfekte overdel arbejdede de sammen med Bigagli, en 50 år gammel fabrik nordvest for Firenze, Italien. Takket være deres avancerede genbrugsteknologi var de i stand til at bruge ReWooly™ filt, som er certificeret af Global Recycling Standard og indeholder mindst 50 % genbrugte uldfibre fra beklædningsgenstande, der ellers ville være endt på lossepladser.

Denne proces skaber et stof, der ligner nyklippet uld og udnytter den cirkulære økonomi ved at genbruge disse fibre. Videoen nedenfor viser denne proces.

Maksimal bekvemmelighed og minimal påvirkning
Mahabis' rejse til bæredygtighed de er stolte af at gøre hvert par Mahabier lige så miljøvenlige som det næste.
I løbet af de sidste par år har de lavet nogle store ændringer for at opnå en mere bæredygtig fremtid.

Fra at reducere deres CO2-fodaftryk ved at fremstille størstedelen af ​​vores produkter i Portugal til implementering af et genbrugsprogram og fuldt genanvendelig emballage. Mahabis har haft travlt. Der er stadig mere at gøre, og de vil fortsætte med at opdatere denne, efterhånden som de gør fremskridt.

Det kan være en udfordring at lave hjemmesko, der er miljøvenlige, veldesignede og komfortable, men de samarbejder med Ecologi for at få det til at ske.

For at udligne vores CO2-fodaftryk planter vi nu et træ for hvert par solgte Mahabis. De udligner også deres teams personlige og professionelle CO2-fodaftryk for at skabe en klimavenlig arbejdsstyrke.

Mahabis tilbyder også Shop Pay, som neutraliserer virkningen af ​​leveringsfodaftrykket.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Mahabis?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.