MakeUp Eraser

Alle anmeldelser

MakeUp Eraser

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

MakeUp Eraser

Fem år før hun lancerede MakeUp Eraser, havde Elexsis fået en badekåbe til at bruge ved poolen. Af en eller anden grund begyndte Lexi så at bruge badekåben med vand til at fjerne sin makeup. Hver aften brugte hun en anden del af badekåben, og en nat indså hun det! Hun havde ikke købt et makeupfjerningsprodukt i årevis! Hun begyndte at skære sin badekåbe i små stykker og sendte den til familie og venner, så de selv kunne prøve den. Dommen var klar: Denne kemikaliefrimakeupfjerner er et sandt mirakel!

Med sin iværksættertankegang og passion for bæredygtighed begyndte Elexsis at udvikle et bedre, blødere og glattere materiale end det, hun havde brugt. Resultatet var en perfekt blanding af en højkvalitets, patenteret polyester, der indeholder millioner af små hårlignende fibre, der fungerer som en sugekop til at trække makeup af huden. Lexis patenterede opdagelse gav os alle MakeUp Eraser, som de bruger og elsker i dag. Deres højkvalitetsmateriale er hudlægetestet og egnet til alle hudtyper.

Da Elexsis startede mærket, blev MakeUp Erasers stadig klippet og syet i hånden af ​​Elexsis' bedstemor på hendes systue i hendes hjemby Washington. I dag er virksomheden fortsat familieorienteret. Otte år senere er mærket globalt og sælges i nogle af de største detailbutikker i verden.

Maskinvaskbar svamp
Sig farvel til beskidte svampe for altid! Svampen er specielt formuleret af MakeUp Eraser og bruger den samme unikke "WashTech" teknologi til at fjerne makeup fra din svamp ved blot at vaske den i maskinen.

Dup eller glid for at påføre foundation, concealer, konturblyant, bronzer, highlighter og mere. Glid eller stryg i cirkulære bevægelser for at opnå en børstelignende finish. Blot svampen for at opnå en svampelignende finish.

Unikt designet til at være ikke-absorberende, så du spilder mindre makeup! Brug våd eller tør for en fejlfri påføring. Den våde svamp udvider sig for at skabe en mat finish. Jo tørrere din svamp er, jo stærkere dækning. Holder 2x længere end andre svampe og blendere.
SVAMPEN er så blød & så squishy. Denne unikke tekstur med fibre, der ligner det originale MakeUp Eraser, giver en hoppende fornemmelse for fejlfri påføring, hvilket efterlader dig med en sensationel og revolutionær oplevelse. 

International distribution
Siden 2013 er The Original MakeUp Eraser hurtigt blevet et af de hurtigst voksende og mest indflydelsesrige internationale mærker på makeupfjernermarkedet. Det sælges i nogle af de største detailbutikker i verden! Sammen ændrer vi verden én MINDRE engangsmakeupserviet ad gangen.

MakeUp Erasers's mission er at skabe verdens mest bæredygtige makeupfjernelsesprodukt ved kun at bruge den lettest tilgængelige ressource: VAND. Vi tror fuldt og fast på at fjerne det tredjestørste affaldsprodukt i verden: Wipes.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om MakeUp Eraser
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.