MamaMilla

Alle anmeldelser

MamaMilla

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest
Gearbest
0 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo EuroToys
EuroToys
0 anmeldelser

Legetøj på nettet via egen Webshop.Om Eurotoys Eurotoys er en dansk virksomhed, der sælger; legetøj, børnem&oslas...

Logo Babyshop
Babyshop
0 anmeldelser

Babyshop er en onlineforretning, hvor du kan få alt til baby og børn op til 10 år i både tøj og tilbehør som...

Logo Kids-world
Kids-world
0 anmeldelser

Kids-world er det, som navnet angiver, det er nemlig børnenes verden. Det er stedet, hvor du som forælder kan få alt fra leget&o...

MamaMilla

Der er ingen, som fortjener en god start mere end ens eget barn, og selvfølgelig er forældre villige til at gå rigtig langt for at sikre, at de kære små får det bedste, som markedet kan byde på, og det er blandt andet noget, som du kan få hos MamaMilla. Du kan dog også få alt til den vordende mor, tøj, træningstøj og andre former for tøj og tilbehør, som er klar til at blive sendt, så snart der er trykket på køb-knappen. Der er alt i tilbehør til babyens pleje og sikkerhed, det er heldigvis noget, som mange ønsker i den bedste kvalitet muligt, og det er hvad MamaMilla kan levere.

Om MamaMilla
MamaMilla er startet som en tekstilvirksomhed, som fra 2014 lavede babynests. Det er lidt som en fuglerede til babyer, tryghedsskabende og beroligende. I 2015 starttede de op med tøj og tilbehør til mor og baby, og de har i dag et stort og velassorteret sortiment, som dækker hele spektret af ting til baby og den vordende mor. De har planen klar, det er luksus over hele linjen, og det er hvad mange forældre i dag ønsker for deres børn. Det er nok også derfor at MamaMilla i 2017 vandt en pris for at være den bedste forretning til babyudstyr, noget som er de færreste forundt.

Services hos MamaMilla
Hos MamaMilla kan du selvfølgelig få alt i børnetøj og tilbehør til både baby og den vordende mor. Det er faktisk deres spidskompetence. De har en stor og meget velassorteret webshop, og de er på forkant med mange ting, også det, som i dag tæller meget for mange børnefamilier, nemlig at de produkter, som de køber, er bæredygtige. Det er let og hurtigt at bestille på hjemmesiden, hvor der også er stor hjælp at hente på selve siden og hos kundeservice. De varer, der købes, bliver sendt hurtigt, og kunderne venter sjældent længe på deres varer.

Kundeservice og klager
Der er hos MamaMilla altid en hurtig og lelt adgang til kundeservice. Det hele går ganske let og gnidningsfrit, for på hjemmesiden finder du let og hurtgt de oplysninger, som du skal bruge, for at komme i kontakt med kundeservice enten på mail eller på telefon. Om det er klager eller forespørgsel til kundeservice, som du kommer med, er underodrdnet, for der er samme gode service, og der bliver svaret hurtigt og kompetent af de medarbeejdere, som svarer, for som Mamamilla siger, så samler de på glade kunder.

Bedømmelse af MamaMilla
Der er nu en god mulighed for at give dit besyv med, når det kommer til handel på nettet. Hvad enten du har handlet hos MamaMilla eller en anden forretning, så kan du bedømme dem her på siden. Det kan hjælpe rigtig mange andre til at vælge rigtigt første gang, de handler et nyt sted. Det er desuden nemt at være sur, men det koster heller ikke noget at dele de gode oplevelser, for langt de fleste webshops har et højt niveau med god service, gode priser og gode forretningsgange.