DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser MandM Direct

  Hvad er vigtigt for dig, når du skal købe modetøj, sko og tilbehør? De fleste forbrugere leder efter forhandlere der tilbyder en kombination af adskillige faktorer: et omfattende udvalg af moderigtige styles, kvalitetsprodukter, kendte brands, samt priser der passer til netop deres budget. Det kan tage tid at finde den perfekte forhandler, da de fleste netbutikker og forretninger bruger samme marketingsbegreber, lover samme gode service og tilbyder mange af de samme brands. Derfor kan de på overfladen se ens ud, men det er sjældent tilfældet at dette gør sig gældende i praksis. I den forbindelse er det en god ide at undersøge de forskellige forhandlere nøje inden man bestiller hos dem, hvilket du kan gøre her på siden, hvor du kan se anmeldelser fra andre kunder omkring netbutikken MandM Direct.

  Om MandM Direct

  Virksomheden blev grundlagt i Storbritannien i 1987 og opererer nu i over 20 lande på verdensplan. Gennem deres netbutikker sælger de mode- sport og udendørsmærker til meget lave priser, og de har et stort udvalg af tøj og sko til både børn, mænd og kvinder. I modsætning til andre netbutikker har MandM Direct ikke rabatkoder eller udsalg tilgængelige, istedet har de året rundt varer til komkurrencedygtige priser. Virksomheden er ikke outletforhandler, hvilket betyder, at de har alle varer liggende på egne lagre og kan sende produkterne afsted indenfor 24 timer, efter en ordre er afgivet. Ejerne hos MandM Direct siger selv, at de køber stort ind direkte hos de forskellige mærker, og de kan derfor tilbyde omkring 150 forskellige brands på deres hjemmeside, herunder kendte klassikere som Lacoste, Reebok, Puma, New Balance og Adidas. Virksomheden har især fokus på sportstøj og sko og de har derfor et stort udvalg indenfor denne kategori.

  Tjek altid 'Om os'-siden

  Produkter og Services hos MandM Direct

  Virksomheden er udelukkende online, så man kan kun tilgå deres produkter via deres netbutik, uden mulighed for at besøge deres lagre eller fysiske butikker. På deres hjemmeside kan man søge på produkter efter køn, produktype, størrelse, pris, mærke eller farve og man kan se billeder af god kvalitet af de forskellige produkter på siden. Man kan oprette en kundekonto online, hvilket gør det nemmere når man skal bestille og betale, da adresseoplysninger og produkter kan gemmes på profilen. Virksomheden benytter DPD som leveringspartner og oplyser, at levering i Danmark normalt tager 4-6 arbejdsdage. Hos MandM Direct tilbyder de 28 dages fuld returret, dog ikke på badetøj, undertøj og piercinger af hygiejne årsager. Beslutter man sig for at bestille fra deres hjemmeside, er det muligt at betale med Mastercard og Visa Betalingskort.

  Komplimenter, Klager og Tips til MandM Direct

  Hvis du har erfaring med MandM Direct, fordi du har bestilt varer fra deres netbutik, så kan du hjælpe andre kunder ved at skrive en anmeldelse af deres virksomhed her på siden. Selv et par linjer kan hjælpe andre med at beslutte, om virksomheden er værd at købe fra, om deres produkter er af god kvalitet og om deres kundeserviceafdeling er hurtig til at løse problemer, hvis der skulle ske noget uforudset. Har du købt tøj, sko eller tilbehør hos MandM Direct vil vi sætte stor pris på, at høre hvilke erfaringer du har gjort dig.

  MandM Direct
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om MandM Direct

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er MandM Direct et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af MandM Direct I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette MandM Direct?

  MandM Direct er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode, Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MandM Direct gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.