Mapiful

Alle anmeldelser

Mapiful

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Mapiful

Mapiful vil gerne inspirere dig til at fejre, hvor langt du er kommet i livet og få dig til at begejstre dig for fremtiden. De mener, at minder er en del af en overordnet rejse, der bør fejres hver dag.

Deres mission er at levere unikke, meningsfulde produkter, der booster folks selvtillid, selvværd og tilskynder til kreativitet. De ønsker at være stedet, hvor folk kommer for at fejre det, der betyder mest for dem og de mennesker, de elsker. At tilbyde deres kunder personligt tilpassetboligtilbehør, der fremhæver deres unikke og styrke. Personalisering af et Mapiful-produkt tager dig med på en rejse i taknemmelighed og erindring. De stræber efter at inspirere til vækst, personlige historier og indre styrke.

Det hele startede med...
Fire venner over en kop kaffe taler om mulighederne for at kombinere teknologi, design og kort. De indså, at de gerne ville have deres yndlingssteder på en plakat derhjemme – og derfor var ideen til Mapiful født. I dag vil de gerne tilbyde dig den magiske mulighed for at designe en og sætte den på din væg som en konstant påmindelse om lykke, kærlighed, ægteskab eller hvad der nu har en værdifuld plads i dit hjerte. "De startede Mapiful med det samme mål, som driver dem i dag. De vil skabe produkter, der udløser en varm følelse inden i dig, når du ser dem, og får dig til at elske de steder, du bruger din tid lidt mere.

Kvalitet og ekspertise
Mapiful hjælper dig med at skabe smuk skandinavisk indretning, der passer ind i ethvert hjem. De giver dig værktøjerne til at skabe tidløs boligindretning uden hjælp fra en ekspert. De er en virksomhed, der trives med mennesker. De fejrer de utrolige historier om kærlighed og styrke, bringer dem sammen og hjælper dem med at fejre deres kære. Gennem deres produkter og indhold ønsker de at inspirere dig til at opnå alt, hvad du sætter dig for. De ønsker, at du bliver mindet om, hvor stærk og engageret du er på alle stadier af dit liv. De tilbyder produkter og indhold, der forbedrer dit daglige humør og sætter dit velvære først. De giver pep-talks og opfordrer dig til at finde balance i dit liv.

Økologisk ansvarlig
Mapiful sætter en ære i deres produkter af høj kvalitet og bruger bæredygtigt fremskaffet, FSC-certificeret® 200 mg2 papir til hvert af vores print. De printer dine plakater på en printer i nærheden af ​​dig, hvilket reducerer CO2-udledningen med op til 67 % på hver ordre.

Dine tilpassede Mapiful-plakater er omhyggeligt trykt på FSC-certificeret®-papir, hvilket garanterer, at papiret er bæredygtigt fremskaffet og opfylder de højeste miljøstandarder. Træmaterialerne til vores bøjler og rammer opfylder også FSC®-standarder. Læs mere om kvaliteten af ​​deres materialer, og hvordan du plejer dine Mapiful-produkter her.

Tak fordi du læste om Mapiful
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Mapiful kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.