Marineudstyr

Alle anmeldelser

Marineudstyr

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Marineudstyr

Danmark er omgivet af hav, og danskerne har altid været draget mod de åbne blå horisonter. Som nation har vi en lang og stolt tradition for sejlsport. Det er i vores blod, og måske derfor er der over 300.000 aktive sejlere i Danmark, der sætter sejl fra 350 forskellige havne i landet. Båden ligger tæt på vores hjerte, og derfor skal den også have det bedste. Sikkerheden skal være i top, og udstyret skal virke med det samme og hver eneste gang. Men danskerne kan også godt lide en god pris. Det mener Marineudstyr.dk, at man får hos dem. På denne side kan du læse om webshoppen med “alt til dig og din båd”.

Om Marineudstyr.dk

Marineudstyr.dk blev etableret i 2009 og er en online forhandler af bådudstyr. Deres hovedkontor ligger i centrum af Holstebro, mens varelager ligger mere centralt i Danmark. Når de siger, de har alt til dig og din båd, mener de det. Der findes mere end 20.000 varenumre i deres webshop, som dermed er en af de meste omfangsrige online butikker i Danmark. Marineudstyr.dk fokuserer primært på udstyr, men udbyder også enkelte reservedele. Leder man efter reservedele, anbefaler forhandleren, at man snakker med en anden leverandør. Selvom webshoppen bærer et stort sortiment, er det en mindre forretning med få ansatte.

Produkter og Services

Marineudstyr.dks udvalg er både bredt og dybt. Det er en båds våde drøm, så at sige. De 20.000 varenumre er fordelt på produktkategorierne sikkerhedsudstyr, rig og dækudstyr, elektrisk udstyr, motor og styring, udstyr ombord, vedligeholdelse og diverse. Virksomheden forhandler både udstyr til private og til erhverv. Man kan desuden ansøge om at bliver forhandler selv. Det skal dog være gennem firma og ikke fra privat adresse.
Ønsker man at returnere et fortrudt køb, tilbyder Marineudstyr.dk en udvidet returret ift. Eus regler om forbrugerbeskyttelse på 30 dage. Man modtager beløbet for både produkter og fragt tilbage ved returnering. Man skal dog være opmærksom på, at det ikke er gratis at sende retur. Returlabel kan købes hos virksomheden til 69 kr.
Marineudstyr.dk leverer viaGLS enten til pakkeshop eller til erhvervsadresse til 49 kr. Har man bestilt farligt eller tungt gods, kan ordren kun leveres med Danske Fragtmænd. Denne leveringsmulighed koster 195 kr. De sender ikke til Færøerne og Grønland.

Komplimenter, Klager og Tips til Marineudstyr.dk

De danske sejlere er et helt specielt samfund. Vi vinker til hinanden ude på vandet, tager en snak om båden i havnen, finder hinanden i de mange organisationer for folk, der elsker sejlsport. Vi deler også gerne vores erfaringer og bedste råd med hinanden. Mange ting skal prøves igen og igen før det lykkes. Det gælder også, når man skal finde den rigtige leverandør af udstyr. Hvis du har haft en oplevelse med Marineudstyr.dk, kan du hjælpe andre sejl-entusiaster ved at efterlade en kort anmeldelse. Kom dine varer til tiden? Har du snakket med deres kundeservice og var de venlige og kompetente? Hvor nemt er det egentlig at returnere et fortrudt køb? Lad os vide, hvad du synes om Marineudstyr.dk.