Mcdaekonline

Alle anmeldelser

Mcdaekonline

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

E
Erik L.
Indkøbsproceduren var -høflig, venlig, effektiv, ingen besvær, holdt orienteret. Generelt kunne ikke blive bedre. Jeg har aldrig gjort det her før. Ja tvivlen sniger sig ind. Jeg foretog alle tjek ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Fed edæk

  Indkøbsproceduren var -høflig, venlig, effektiv, ingen besvær, holdt orienteret. Generelt kunne ikke blive bedre. Jeg har aldrig gjort det her før. Ja tvivlen sniger sig ind. Jeg foretog alle tjek på virksomheden og var tilfreds. Ja, jeg er den mistænkelige type, og det er mange penge, men jeg besluttede mig alligevel for at gå videre. Gjorde jeg det rigtige - nej utvivlsomt ja. Ville jeg købe min næste bil gennem Mcdaekonline.com - et klart ja.

  Efter at have søgt på internettet fandt jeg Mcdaekonline.com og de tilbud, der var tilgængelige. Jeg sendte en mail til sælgeren, der tog imod min ordre. Desværre er de dæk, jeg ønskede at købe, ikke længere tilgængelig. Han kom hurtigt tilbage til mig med den bedste tilgængelige model, som jeg bestilte. Papirarbejdet og overdragelsen blev gennemført på en meget effektiv måde. Jeg tøver ikke med at anbefale Mcdaekonline.com til mine venner. Han gav meget god service.


Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Mcdaekonline

Man lægger måske ikke altid mærke til det, men undersøgelser viser, at antallet af motorcykler på de danske veje er steget markant siden 2005. Dæk til motorcykel er derfor i særhed en af de uventede kategorier, der i senere år er eksploderet inden for dansk online handel. Der er så mange udbydere, at det næsten kan virke helt overvældende, at vælge imellem dem. Men hvis der er et samfund, der holder sammen, er det motorcykel entusiaster. På denne side kan du læse, hvad andre MC´ere synes om dækspecialisten, Mcdaekonline.com.

Om Mcdaekonline.com
Mcdaekonline er en tysk virksomhed, der har hovedkvarter i Hannover. De er til stede i 24 lande i Europa, heriblandt alle de nordiske lande, men alle varer sendes direkte fra Tyskland. Mcdaekonline.com sælger primært dæk til motorcykel, men også tilbehør som rør og fælgbånd. Firmaet tilbyder levering til danske adresser, men man kan også vælge, at få sine varer leveret til en af Mcdeakonlines registrerede monteringspartnere. Nærmeste monteringspartner kan vælges ved købstidspunktet.
Selvom virksomheden er tysk, har Mcdaek et dansk kundeservice nummer, man kan ringe til.

Produkter og Services
Mcdaekonline forhandler produkter fra mange af de større dækfabrikanter som Dunlop, Continental og Michelin. Man kan også vælge dæk efter motorcykelproducent. På hjemmesiden er der flere automatiserede services, der hjælper med at udvælge det korrekte dæk til netop din motorcykel.
Firmaet tilbyder 3 forskellige leveringsmetoder. Man kan enten på sendt til samme adresse som betalingsadresse, anden valgfri adresse, eller til en monteringspartner. Ifølge virksomhedens hjemmeside, leverer de gennemsnitligt i løbet af 5 leveringsdage. Er man i tvivl, om der er en registreret monteringspartner i nærheden af ens bopæl, kan man under Servicepartner i menuen søge efter monteringspartnere i byer og inden for postnumre. Man skal være opmærksom på at vælge den korrekte type dæk i søgefunktionen, så man ikke finder monteringspartnere, der kun monterer lastbildæk, hvis man har brug for montering af motorcykel dæk.
På den danske hjemmeside er moms og fragt inkluderet i prisen. Der er dog et pristillæg på 56 kr., hvis hjulene skal leveres til en ø. Bestiller man komplethjul, skal man derudover være opmærksom på ekstra forsendelsesudgifter á 75 kr. pr hjul.
Fortryder man sit køb, tilbyder forhandleren to ugers fortrydelsesret på alle varer ved skriftlig henvendelse. Fristen begynder tidligst, når varen er modtaget. Ifølge virksomhedens forretningsbetingelser, afhenter de selv fortrudte køb. Man behøver altså ikke selv sende artiklerne retur til Tyskland. Der er en udvidet 30 dages returret på varer, der ikke er specialiserede efter kundens personlige behov.

Komplimenter, Klager og Tips til Mcdaekonline
Hvordan var din egen oplevelse med Mcdaekonline.com? Hvis du har købt motorcykel dæk eller andet tilbehør fra onlineshoppen, vil vi elske at høre fra dig. Ankom levering til tiden? Hvor nemt er det at returnere fortrudte køb? Er det bedst at få leveret til egen adresse eller til en af virksomhedens monteringspartnere? Lad os vide, hvad du synes om forhandleren, og hjælp andre motorcyklister med at finde den helt rigtige leverandør for dem.
Bør du give Mcdaekonline.com en chance? Læs om andres anmeldelser af forhandleren her.