DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Mcdaekonline

  Man lægger måske ikke altid mærke til det, men undersøgelser viser, at antallet af motorcykler på de danske veje er steget markant siden 2005. Dæk til motorcykel er derfor i særhed en af de uventede kategorier, der i senere år er eksploderet inden for dansk online handel. Der er så mange udbydere, at det næsten kan virke helt overvældende, at vælge imellem dem. Men hvis der er et samfund, der holder sammen, er det motorcykel entusiaster. På denne side kan du læse, hvad andre MC´ere synes om dækspecialisten, Mcdaekonline.com.

  Om Mcdaekonline.com
  Mcdaekonline er en tysk virksomhed, der har hovedkvarter i Hannover. De er til stede i 24 lande i Europa, heriblandt alle de nordiske lande, men alle varer sendes direkte fra Tyskland. Mcdaekonline.com sælger primært dæk til motorcykel, men også tilbehør som rør og fælgbånd. Firmaet tilbyder levering til danske adresser, men man kan også vælge, at få sine varer leveret til en af Mcdeakonlines registrerede monteringspartnere. Nærmeste monteringspartner kan vælges ved købstidspunktet.
  Selvom virksomheden er tysk, har Mcdaek et dansk kundeservice nummer, man kan ringe til.

  Produkter og Services
  Mcdaekonline forhandler produkter fra mange af de større dækfabrikanter som Dunlop, Continental og Michelin. Man kan også vælge dæk efter motorcykelproducent. På hjemmesiden er der flere automatiserede services, der hjælper med at udvælge det korrekte dæk til netop din motorcykel.
  Firmaet tilbyder 3 forskellige leveringsmetoder. Man kan enten på sendt til samme adresse som betalingsadresse, anden valgfri adresse, eller til en monteringspartner. Ifølge virksomhedens hjemmeside, leverer de gennemsnitligt i løbet af 5 leveringsdage. Er man i tvivl, om der er en registreret monteringspartner i nærheden af ens bopæl, kan man under Servicepartner i menuen søge efter monteringspartnere i byer og inden for postnumre. Man skal være opmærksom på at vælge den korrekte type dæk i søgefunktionen, så man ikke finder monteringspartnere, der kun monterer lastbildæk, hvis man har brug for montering af motorcykel dæk.
  På den danske hjemmeside er moms og fragt inkluderet i prisen. Der er dog et pristillæg på 56 kr., hvis hjulene skal leveres til en ø. Bestiller man komplethjul, skal man derudover være opmærksom på ekstra forsendelsesudgifter á 75 kr. pr hjul.
  Fortryder man sit køb, tilbyder forhandleren to ugers fortrydelsesret på alle varer ved skriftlig henvendelse. Fristen begynder tidligst, når varen er modtaget. Ifølge virksomhedens forretningsbetingelser, afhenter de selv fortrudte køb. Man behøver altså ikke selv sende artiklerne retur til Tyskland. Der er en udvidet 30 dages returret på varer, der ikke er specialiserede efter kundens personlige behov.

  Komplimenter, Klager og Tips til Mcdaekonline
  Hvordan var din egen oplevelse med Mcdaekonline.com? Hvis du har købt motorcykel dæk eller andet tilbehør fra onlineshoppen, vil vi elske at høre fra dig. Ankom levering til tiden? Hvor nemt er det at returnere fortrudte køb? Er det bedst at få leveret til egen adresse eller til en af virksomhedens monteringspartnere? Lad os vide, hvad du synes om forhandleren, og hjælp andre motorcyklister med at finde den helt rigtige leverandør for dem.
  Bør du give Mcdaekonline.com en chance? Læs om andres anmeldelser af forhandleren her.

  MobilePay 2 år

  Mcdaekonline
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Mcdaekonline

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Mcdaekonline et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Mcdaekonline I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Mcdaekonline?

  Mcdaekonline er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mcdaekonline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.