Me and myClogs

Alle anmeldelser

Me and myClogs

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Me and myClogs

me & myClogs står for historien om kvinder og deres træsko. De elsker smukke ting og skaber træsko til folk, der har deres egen stil og sind. Træsko er mere end et alternativ til den elskede sneaker – de er ofte en livsstil.

De brænder for at kombinere tradition og modernitet. Deres svenske træsko er kærligt håndlavede i en lille familiefremstilling i det sydlige Sverige. Træsko, der er moderne, komfortable og bæredygtige.

"Da jeg første gang rejste til Sverige for at se vores træskomager for tre år siden, kunne jeg ikke forestille mig, hvilken historie der ville udfolde sig." Jutta Sievers, grundlægger.

I dag er der mærket me & myClogs, kærligt organiserede træskofester med utrolig søde mennesker, deres egen online shop og et fantastisk netværk, der designer og fortæller denne historie med dem. Dette omfatter også de vidunderlige festivaler “New Heritage” og “Stijlmarkt”, hvor vi blandt andet er at finde.

"For mig er træsko en holdning til livet, der står for individualitet og frihed."

HISTORIE
I 2017 opdagede Jutta Sievers svenske træsko på en messe i London og huskede den holdning til livet, træsko bringer med sig: ubekymret og fri. Træsko som et statement, som et alternativ til sneakers: cool og moderne, feminin og selvsikker. Efter at have præsenteret træskoene her i Tyskland, arbejder hun nu med stor passion på at bygge mig & myClogs som et nyt brand.

Jutta Sievers har arbejdet med succes i tekstilindustrien i mange år. Internationalt salg og rejser rundt i verden var altid dagens orden. Fantastiske produkter og motiverede mennesker, der er begejstrede for smukt design og kvalitet, har altid været i fokus her – og sådan er det stadig nu. me & myClogs forbinder alt dette. I dag kan kunderne vælge og bestille mærket direkte uden større omveje. Deres "størrelsesstøtte" hjælper med at finde den rigtige pasform og størrelse og undgå unødvendige returneringer. Hvis du har spørgsmål, hjælper de dig gerne personligt.

Me and myClogs's træsko filosofi
Siden 1959 har deres træskomager i det sydlige Sverige lavet hvert par træsko individuelt og i hånden - par for par. Fremstillet af materialer, der er naturlige, smukke, bæredygtige og behagelige at have på huden. Varmt om vinteren og behageligt køligt om sommeren. Sålen er fræset af elle- eller birketræ, som kommer fra FSC-styret dyrkning. Når det er muligt, er overmaterialet lavet af vegetativt farvet læder - uden skadelige stoffer. De kender deres producenter og produktionsprocessen. De arbejder hånd i hånd og udvikler nye modeller og designs sammen. De ser nøje på, hvad der er muligt og undgår bevidst hurtige afhentninger. Deres træsko er bæredygtige og lavet med sans for detaljer.

De kombinerer tradition og design. Nogle gange tidløst, nogle gange nyfortolket, men altid med en høj kvalitetsstandard. Sådan er vi et eksempel mod fast fashion. Vi skaber produkter, der er smukke og værdifulde over flere sæsoner og år.

Tak fordi du læste om Me and myClogs
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Me and myClogs kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.