MedEx Supply

Alle anmeldelser

MedEx Supply

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

MedEx Supply

MedEx Supply's mål er at tilbyde dig en problemfri shoppingoplevelse. De fører et omfattende udvalg af medicinskeforsyninger af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, med hurtig forsendelse og venlig, kyndig service.

MedEx Supply kender medicinske og kirurgiske produkter
Deres kundeservicerepræsentanter står klar til at hjælpe dig med ethvert spørgsmål, du måtte have vedrørende de tusindvis af produkter i deres katalog. De er interesserede i din feedback! Fortæl dem venligst, hvordan de kan hjælpe dig, eller hvad du tror, ​​de kan gøre for bedre at forbedre deres side, udvalg af medicinske relaterede produkter eller kundeservice. Hvis du ikke kan finde en vare, du ønsker, kan du ringe til 1-888-433-2300 eller sende en e-mail til dem, og de vil gøre deres bedste for at hjælpe dig.

MedEx Supply gør det nemt at handle og tjekke ud
Hvis du opretter en konto på deres hjemmeside, behøver du ikke indtaste dine fakturerings-, forsendelses- og betalingsoplysninger, hver gang du tjekker ud. Du vil også kunne slå ældre fakturaer op, spore dine ordrer, genbestille tidligere købte varer hurtigt og nemt uden at skulle søge efter de samme produkter igen.

MedEx Supply tilbyder betalingsmuligheder der passer til ethvert behov
Medex Supply accepterer alle større kreditkort udstedt i USA og Canada, samt checks og postanvisninger. For vores internationale kunder accepterer vi betaling via bankoverførsel.

De tager kundernes bekymringer vedrørende privatliv og sikkerhed meget alvorligt. Bemærk venligst, at de ikke sælger eller deler vores mailingliste eller andre kundedata med andre virksomheder eller institutioner, medmindre vi behandler den faktiske ordre, eller når det er påkrævet ved lov. Du kan også klikke på GoDaddy-sikkerhedsseglet for at tjekke vores sikrede status.

FORSENDELSESPOLITIK
Hjælp, min vare ankom beskadiget! Hvis du modtager den vare, du har bestilt, og den ser ud til at være blevet beskadiget under transporten (under forsendelse), bedes du kontakte vores kundeservice hurtigst muligt. Sørg for at gemme den originale emballage, den blev modtaget i, samt alt emballagemateriale til transportøreftersyn. Af og til kan der anmodes om fotografier af skaden.

Når du har kontaktet kundeservice, vil der blive åbnet en undersøgelse for at afgøre, om skaden fandt sted før eller under forsendelse af varen, og en erstatning af den beskadigede vare vil blive sendt til dig hurtigst muligt.
Venligst ikke returnere eller nægte levering af en beskadiget vare uden først at kontakte Medex Supply, da dette kan hindre udskiftning af eller refundering af varen.

Hvad er MedEx Supply's returpolitik?
De forstår, at af en eller anden grund, nogle gange fungerer ordrer bare ikke. Heldigvis gør vi vores bedste for at sikre en hurtig og nem returneringsproces. De fleste varer kan returneres af enhver grund inden for 30 dage efter levering. Varen skal være ubrugt og i 100 % lagerbar stand, i sin originale emballage, med alle relevante komponenter inkluderet. Varer, der er blevet åbnet eller beskadiget, eller som viser synlige tegn på brug, kan blive nægtet refusion eller ombytning. Medex Supply forbeholder sig retten til at afvise returanmodninger efter deres skøn.

VIGTIGT: Kontakt dem venligst, før du returnerer nogen varer. Produkter, der returneres uden et returautorisationsnummer, accepteres ikke. For at modtage et returautorisationsnummer skal du sende os en e-mail med dit ordrenummer, foretrukne kontaktoplysninger og årsagen til returneringen. Du bør modtage et svar inden for 1 til 2 hverdage.

MedEx Supply vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.