Media Supply

Alle anmeldelser

Media Supply

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Media Supply

Online shopping er i dag mere udbredt end nogensinde før og i den forbindelse kan man nu finde stort set alt indenfor elektronik online, i mange forskellige former, farver, udgaver og prisklasser. Man kan handle til hver en tid og fra de fleste elektroniske enheder, hvilket gør oplevelsen nem og hurtig - hvis man ved hvad man leder efter. Med så stort et udvalg online, kan det nogle gange virke uoverskueligt at vide, hvor man skal starte? I den forbindelse finder mange brugeranmeldelser fra andre kunder nyttige, da de derved kan læse hvad andre kunder i samme situation har erfaret før dem. På denne måde kan man gennem tips og anbefalinger fra andre danskere hurtigt gennemskue, hvilke forhandlere der er pålidelige og værd at handle hos, samt hvilke man bør undgå.

Om Mediasupply
Netbutikken Mediasupply ejes og drives af virksomheden Produktiv IT ApS, der blev grundlagt i Juli 2010. Virksomheden har hovedkontor på Baldersbækvej 2, 1. i Ishøj og er en danskejet og dansksproget virksomhed. Mediasupply er en del af Miljøvenlig Pakning, hvilket er en sammenslutning af danske virksomheder, der alle erkender, at de pakker og sender mange varer i forbindelse med at drive forretning, og derfor bruger emballage. Denne sammenslutning har slået sig sammen for at gøre en indsats for, at skåne miljøet og for at passe bedre på verdens begrænsede ressourcer. Alle virksomheder har muligheden for at gribe dette an på deres egen måde, men hovedfokus er for alle at forsøge at minimere forbruget af emballage så meget som muligt, samt formidle miljømæssige budskaber til kunder og samarbejdspartnere omkring, at tænke over miljøet i deres dagligdag.

Produkter og Services hos mediasupply
På denne netbutik kan man købe en lang række forskellige varer, primært indenfor kategorierne teknologi, elektronik og digitale produkter. Blandt deres varesortiment kan man finde produkter som computere, højtalere, mobiltelefoner, gamingtilbehør, tv apparater, samt meget andet.
Gennem denne netbutik kan man benytte adskillige betalingsmetoder, såsom Mastercard, Visa Dankort, Viabill, Mobile Pay og EAN betaling.
Bestiller man hos denne virksomhed, har man som kunde 14 dages fuld returret. Dette gælder fra den dag, man har modtaget sin levering. Når virksomheden har modtaget og godkendt de retunerede varer, så får man refunderet købesummen til sin konto indenfor et par dage, hvis man har betalt med betalingskort. Hvis man derimod har betalt via bankoverførsel, så skal man huske at vedlægge sine bankoplysninger, såsom sit registreringsnummer og kontonummer, således at virksomheden ved hvor de skal sende pengene hen. I tilfælde af, at man ønsker bytte en eller flere varer, så skal man anføre dette på returskemaet. Man betaler selv returporto for at sende sine varer retur.

Komplimenter, Klager og Tips til Mediasupply
Hvis du har købt en ny computer, et tv eller måske et overvågningsanlæg hos Mediasupply, og derfor har erfaring med denne virksomhed, så vil vi med stor interesse læse en brugeranmeldelse fra dig her på siden. Da mange har svært ved at vide hvor de skal starte, når de skal udvælge en online forhandler af elektronik og teknologi, så kan din anmeldelse gøre en stor forskel for dem og hjælpe dem spare både tid og penge i længden.