Mejuri

Alle anmeldelser

Mejuri

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Mejuri

Mejuri er bygget ud af langsigtede partnerskaber, festligheder og minder, der virkelig er bæredygtige i ordets bredeste forstand.

Når de tænker på vores forretning inden for rammerne af bæredygtighed, ved de, at det påvirker både deres planet og mennesker, fra dem, der køber eres ædle metaller til de mesterjuvelerer, der laver vores smykker, til dig.

Når de designer og skaber de smykker, du elsker, gør de det ved at balancere disse to områder i stedet for at ofre det ene for det andet. De arbejder langs hele vores produktionsøkosystem, fra sourcing og fremstilling til branding, for at mindske påvirkningen af ​​miljøet, støtte og styrke deres partnere og give tilbage til deres samfund. For at gøre dette på lang sigt kræver de fuld gennemsigtighed på tværs af alle deres aktiviteter, inklusive hvor alle vores materialer kommer fra, hvordan de blev behandlet, arbejdsforholdene, deres stykker blev fremstillet under, og deres overordnede bidrag til klimaændringer.

Sporbarhed er alt
For at skabe ægte bæredygtighed i fine smykker skal de være i stand til at spore virkningen af ​​deres smykker fra materialernes oprindelse hele vejen til deres endelige destination: dig.

Hvad mener Mejuri med sporbarhed? Her er et eksempel: Enhver kan hævde at lave smykker af genbrugsguld, men medmindre du ved præcis, hvor dit guld er genbrugt og affaldsstrømmen det kom fra, er påstanden så sand? Hvordan kan du måle og fortsætte med at reducere påvirkninger af miljøet? Hvordan kan du garantere, at arbejdsforholdene langs hvert trin var sikre og retfærdige?

Det er deres opgave at sikre, at de kan spore alle materialer, de bruger og smykker, de skaber, tilbage til dens oprindelige kilde, hvilket så vil give os mulighed for positivt at påvirke hvert trin og afbalancere påvirkninger på mennesker og planeten korrekt.

I mange tilfælde stemmer systemerne bag smykkeindustrien, fra mine til marked, ikke overens med deres værdier om gennemsigtighed og empowerment. Miljøforringelse, konflikter drevet af minedrift og risici for dårlige arbejdsforhold er alle kernespørgsmål, der skal afsløres og behandles effektivt med moderne løsninger og perspektiver.

Sporbarhed og gennemsigtighed er nøglen til at undgå utilsigtede negative påvirkninger på ethvert trin af skabelsesprocessen og holde dem selv ansvarlige for den højeste bæredygtighedspræstation. De mener, at dette niveau af gennemsigtighed og ansvarlighed er fremtiden for moderne luksus, og de er forpligtet til at drive denne forandring fremad.

Siden dag ét har det været deres mission at engagere sig i smykkeindustrien på en måde, der komplimenterer deres og deres kunders værdier. Som sådan har de altid arbejdet hånd i hånd med vores leverandører og producenter for at sikre, at indkøb og håndværk af deres stykker udføres i overensstemmelse med de mest omfattende bæredygtighedsstandarder og internationale bedste praksisser, der er tilgængelige.

De udfører due diligence på deres forsyningskæde og prioriterer leverandører, der er certificeret af Responsible Jewelry Council, som er den mest omfattende internationale ramme for overholdelse af bedste praksis omkring sundhed og sikkerhed, menneskerettigheder, retfærdigt arbejde, regeringsførelse og miljøbeskyttelse. smykkeindustrien. De vælger diamanter, der er i overensstemmelse med Kimberley-processen, som sikrer, at de diamanter, de bruger, ikke giver næring til væbnet konflikt i højrisikolande. Men disse rammer er ikke altid tilstrækkelige til at bekræfte, at de gør det rigtige for planeten eller mennesker, fordi de ikke altid kan garantere sporbarhed fra mine til marked. Deres sporbarhedsmål bringer os videre.

Hvordan var det at prøve Mejuri?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Mejuri. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.