Meridian Grooming

Alle anmeldelser

Meridian Grooming

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Meridian Grooming

Meridian Grooming, et Californien-baseret firma dedikeret til at pleje mænd under bæltet, vandt mig med denne teaser. Med en række produkter, herunder lyskehårtrimmere og kuglesprays, har virksomheden alt, hvad en mand har brug for til en glat og ren undermave.

Det kræver noget mod at komme ind på et barbermaskinemarked, der er monopoliseret af virksomheder som Philips, Gillette og Panasonic. Meridian Grooming har en masse rene æg at pege på. Meridian Grooming blev grundlagt i 2019 og er allerede i gang med sine præcisionstrimmere. 

Det kvindelige element
Først nogle statistikker og fakta. Mænd tror måske, at deres skægvækst er i gang, og kvinder elsker det, men en nylig undersøgelse blandt 300 kvinder fra Prim&Prep viste, at 38 % af kvinderne vurderede glatbarberede mænd som mere attraktive end mænd med skægstubbe og fuldskæg. Årsagen: mange mænd gør ikke meget for at holde deres skæghår pænt og rent. Hvis I vil beholde dem, gutter, bør I tæmme dem - hår på ryggen, på sækken og i kløften medfølger.

Her er endnu en undersøgelse for alle jer, der ved, hvor smertefuldt det er at klippe, kradse og trække sig igennem kønsbehåring. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i JAMA Dermatology sagde 25 % af de adspurgte, der plejede deres eget kønshår, at de skadede sig selv, mens de plejede. Rifter fra barberblade var de mest almindelige, efterfulgt af forbrændinger (for de modige, der vokser deres hår), efterfulgt af udslæt. Av.

Nu træder Meridian Grooming ind i ingenmandslandet med snitsår og skader. Premium plejefirmaet lover at bekæmpe stigmatiseringen og tabuet omkring pleje under taljen med sine præcisionsprodukter og oplyse mænd om vigtigheden af ​​pleje dernede. Det største salgsargument for mig er dog løftet om, at gnidningen vil stoppe. Ah! De dage, hvor jeg har det forkerte undertøj på og bruger hele dagen på at vride mig.

Intim pleje
Meridian Grooming ved, at intimpleje er vigtigt, men hvad tilbyder Meridian Grooming for at gøre oplevelsen glat? For at opsummere tilbyder Meridian Grooming citrus-infunderede sprays, Signature Trimmer (som eliminerer hakker og belastninger), erstatningsblade og boksere (for at hjælpe krøllede testikler med at ånde).

Kunder kan vælge mellem en række forskellige pakker: Den klassiske vedligeholdelsespakke tilbyder alle de væsentlige Meridian Grooming-produkter, inklusiv hudplejeprodukter. Vedligeholdelsespakken inkluderer alt hvad du har brug for til pleje (undtagen hudplejeprodukterne), plus erstatningsblade. Komfortpakken inkluderer et par boksere, og den komplette pakke inkluderer trimmer og spray.

Hvordan føles trimmeren?
Hvordan føles en meridianplejebarbering? Alt du hører er en blid summen, og voila! Endelig kan du se dine baller uden deres behårede herlighed. Med sit udskiftelige keramiske blad, der ikke vil ridse eller revne, vil trimmeren nemt barbere selv ekstremt groft og kruset hår. Uanset om du barberer dig i baghaven (hvorfor gør du ikke det?) eller i brusebadet, er trimmeren altid klar til at gå. Den er stødsikker, vandtæt, rustbestandig og hygiejnisk.

Hvordan var det at prøve Meridian Grooming?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Meridian Grooming. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.