Milanoo

Alle anmeldelser

Milanoo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Milanoo

Milanoo der blev grundlagt i 2008, er en førende online detailhandelsvirksomhed med base i Chengdu, Kina, med speciale i salg af tøj til mænd og kvinder, bryllups- og begivenhedsartikler, sko og en lang række andre produkter. De bestræber sig altid på at give deres kunder produkter af høj kvalitet, til en konkurrencedygtig pris og imødekomme vores kunders specifikke behov.

Milanoo's kunder kan komme fra alle verdenshjørner, have forskellige sprog, traditioner og livsstile, men deres hjemmeside forener dem. Tusindvis af kunder interagerer dagligt på sociale medier som Facebook, YouTube, Twitter og Pinterest for at diskutere alt, hvad Milanoo har. De er stolte over at have så mange kunder forbundet med dem, og de er altid glade for at byde nye kunder velkommen til at slutte sig til Milanoo.

Deres højtuddannede (og ekstremt moderigtige) kundeserviceteam, er altid klar til at tilbyde rådgivning og support. De vil give dig en ærlig mening om spørgsmål om egnethed og forskellige stilarter. De løser ikke kun problemet, men de forbedrer også din shoppingoplevelse.

Hvilken mode tilbyder Milanoo?
Hos Milanoo ved de, at kun produkter af høj kvalitet får deres kunder til at vende tilbage til dem igen og igen. Derfor er deres produktionsteam altid håndplukket, og varer skal gennemgå strenge inspektioner for at sikre, at hver forsendelse er et kvalificeret produkt.

Milanoo glæder sig over din mening, erfaring og råd og mener, at det er afgørende for deres vækst og udvikling. 

Milanoo har et sæt værdier, der adskiller dem fra andre virksomheder. Dette er de fire kerneværdier, de lever efter:

1. Altid sætte kunden først
2. At skabe et godt miljø for Milanoos medarbejdere, vil igen forbedre vores kunders indkøbsoplevelse
3. Vær altid pålidelig, ærlig og åben
4. Opfordre kunderne til at være sig selv og købe varer de elsker

Forsendelse og levering
Leveringstiden er ikke den samlede tid. Samlet tid (Forventet) = behandlingstid (Forventet) + forsendelsestid (Forventet). Leveringstiden er kun en estimeret tid baseret på erfaring. Det betyder ikke, at Milanoo lover, at pakken bliver leveret inden for denne tid. Bemærk venligst, at international forsendelsestid kan variere på grund af dårligt vejr, flyforsinkelser, lange fortoldningstider osv. Disse er uden for vores kontrol. Hvis du ikke kan lide produktet eller størrelsen ikke passer, kan du anmode om returnering og ombytning inden for 15 dage efter modtagelse af produktet. Bemærk dog, at nogle produkter ikke er berettiget til retur- og bytteanmodninger, såsom specialfremstillede produkter, engangsartikler, badedragter, tætsiddende lingeri og undertøj, kæledyrsartikler, brugte og beskadigede produkter osv. Læs venligst Milanoo returpolitik, før du indsender returnerings- og bytteanmodningen.

Når du har indsendt en anmodning om returnering og ombytning, kontakter Milanoo dig inden for 24 timer (ekskl. weekender og kinesiske helligdage), for at bekræfte situationen og foreslå en løsning. Efter at have accepteret anmodningen, sender de dig en e-mail med returadresse og arrangementer. Hvis du returnerer pakken til en forkert adresse, kan de ikke refundere eller ombytte varen.

Milanoo glæder sig til at byde dig velkommen i deres webshop og alder sig endnu mere til at høre din ærlige mening.