Milker

Alle anmeldelser

Milker

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Fie T.
Super kvalitet, hurtig (og billig) levering. Jeg har købt forskelligt eksklusivt graviditets- og ammetøj online, og efter min mening er Milker den bedste, når det kommer til kvalitet. Især ammetop...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  God service

  Super kvalitet, hurtig (og billig) levering.
  Jeg har købt forskelligt eksklusivt graviditets- og ammetøj online, og efter min mening er Milker den bedste, når det kommer til kvalitet. Især ammetoppe og kjoler af uld, uld og viskose og strikket økologisk bomuld er en fornøjelse at have på. Jeg er britisk størrelse 8-10, fransk 36, og Milkers størrelse XS passer perfekt.

  Jeg var virkelig taknemmelig og overrasket over en fremragende service. Jeg bestilte onsdag aften og har fået pakken på døren fredag.
  Tøjet er meget flot stil, ulden pæn og orm.
  Jeg er lidt skuffet over uldtoppen, der var en grund til at handle på Milker, som ikke var på udsalg :-) efter 2 dages brug ser den meget brugt ud og den piller.


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Milker

Vi kender næsten alle til det med, at tøjet pludselig klemmer en smule, men det er meget mere synligt for kvinder, når de er gravide, og så er det godt at vi har et firma som Milker. Milker har nemlig tøjet til den gravide, når man ikke længere kan klemme sig ned i cowboybukserne, og der er brug for noget tøj, der ikke er så snærende som det, man ellers har gået i. De har også tøjet til moderen, når barnet er født, og der er brug for at amme. Det er nemlig godt med tøj, som er med til at gøre det så let som muligt for både mor og barn.

Om Milker
Milker er et dansk firma, som er en af de førende i Europa, når det gælder tøj til den moderne, ammende kvinde, hvor de kombinerer det at være elegant med det at være mor. For der er jo ingen grund til at ligne en lazeron, bare fordi man er blevet mor. Tøjet er i en udsøgt kvalitet, er kendt langt ud over landets grænser, og der er mange, som vender øjnene den vej, når de skal bruge ammetøj og graviditetstøj, som stadig er moderigtigt og meget feminint. Milker er af kvinder, til kvinder og for kvinder, og deres kontinuerlige sparring med deres kunder giver dem mulighed for at være på forkant med moden for vente- og graviditetstøj.

Services hos Milker
Hos Milker kan du som mor og ventende kvinde købe vente- og ammetøj i den bedste kvalitet og med design og funktionalitet som den vigtigste del af designet. Du får også bæredygtig og økologi hos Milker, for der bliver brugt økologisk bomuld til en del af de kollektioner, som Milker står bag. Der bliver sendt tøj ud hver dag og med kunder så langt væk som Austraien og USA er det nødvendigt med en god forsendelsestjeneste, som sikrer, varerne kommer frem hurtigt og sikkert, og det er netop hvad Milker har.

Klager og kundeservice
Hvis du vil i kontakt med Milker og har enten en klage eller en forespørgsel, så er det faktisk noget, som du kan gøre ganske let. Det er nemlig let at finde både telefonnummer og mailadresse på deres meget overskuelige hjemmeside. Det er en selvfølge, at de svarer hurtigere på telefonen, men de svarer også hurtigt på mail, og deres kompetente personale står klar til at tage sig alle henvendelser - både de gode og de mindre gode - med den samme professionalisme, som de ligger i det tøj, de designer.

Anmeldelse af Milker
Hvis du er som de fleste andre, så bruger du også de onlinesider, som bedømmer firmaer. Det er der, hvor du søger oplysninger om de firmaer, som du måske vil handle med. Nu er der så kommet en ny side, og den giver dig en god mulighed for at give en mere nuanceret bedømmelse. Det er noget, som mange i fremtiden vi bruge til at finde dem, de vil handle med, og måske kan firmaerne også selv bruge din bedømmelse til at forbedre det, som du ikke er tilfreds med.