Minus

Alle anmeldelser

Minus

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Minus

Online Shop med modetøj til kvinder, 20 års erfaring i branchen.

Om Minus A/S
Minus fyldte 20 år i 2019 med en rigtig spændende virksomhed, der startede i 1998 og allerede i 1999 lancerede sin første kollektion. Firmaet blev i 2010 opkøbt af Minimum og de nuværende ejere, Irene Riberholt Jørgensen og Charlotte Kjær Bruun køber sig ind i Aktieselskabet Minus i 2012. I dag er de eneejere af firmaet og har tilmed tilkøbt to brands mere (FIX og Once). Det er to kvinder der har dedikeret sig til mode og blande viden om pasform og den kvindelige tilgang med erfaringen om at være kvinde, visionen er at pasform og design skal passe til kvinden der er udadvendt, personlig og har en travl hverdag. Firmaet har til huse i modebyen Ikast og har estimeret 15-20 ansatte. i Holland arbejder Minus sammen med siden Maison365, der er en webshop, som sælger pakkeløsninger til kvinder med en travl hverdag. Ideen er, at kvinderne oplyser en række informationer om størrelse, favorit stil og shoppingbehov, hvorefter Maison365 sammensætter helt individuelle tøjpakker til hende, der ikke har lyst til at bruge tid på at shoppe. I disse pakker finder kunderne ofte Minus’ No Season styles produkter.

Varer og ydelser fra Minus A/S
Hos Minus finder du modetøj, der er moderne ikke bare i dag, hvor solen skinner men også i morgen når det regner. Tøj, der ikke er defineret sæsonbetonet, men har lang levetid.



Du kan nemt finde pasforms oplysninger på denne side, det gør det nemt at finde præcis det der passer til dig stilmæssigt og kropsmæssigt. Du finder et bredt udvalg i alle de produkter du behøver til din travle hverdag, alt fra det smarte jakkesæt med shorts, en smart nederdel eller de klassiske bukser. Du finder smarte kjoler i alle farver og pasformer. Her er tøj i størrelsen fra 34 til 46 og tøj der passer alle former. Siden er smart delt op i kategorier, og underkategorier, det er nemt at søge, du kan også prøve lykken med de fine rabatter helt op til -70% på ægte kvalitetstøj. Alle varer er godt beskrevet og du finder praktiske informationer om produktet samtidig med at varen er beskrevet så du ved hvad du kan forvente at modtage når pakken ankommer. Kjoler og sæt som f.eks. Skjortekjoler, Jakkesæt, Bukse-kjoler. Overdele som f.eks. Toppe, Skjorter, Basics, Strik, Cardigans, Sweats og Bluser. Underdele; Bukser, Nederdele, Jeans og Shorts. Find Overtøj, eller led efter dejlige varer varer på Udsalg, du finder også råd om mode. Find din stil og udse dig spændede produkter herefer er det bare at lægge varer i kurven. Når du er tilfreds med dine indkøb kan du gå videre til bestillingsmodulet, det fungerer nemt, har du allerede en profil på siden logger du ind nu, hvis du vil kan du gemme oplysninger til næste besøg og oprette en profil eller du kan fortsætte dine indkøb som gæst. Der sendes med GLS og du har en række muligheder for forsendelsen. 

Kundeservice hos Minus A/S
Når du har modtaget dine varer sker det naturligvis af og til at du har behov for at returnere en eller flere varer, du udfylder nemt og enkelt en returseddel før du returnerer varen. Du kan også kontakte Minus på telefon eller mail. Dette er et firma med rigtige mennesker i kundeservice afdelingen. 

Har du erfaringer?
Del dem endelig med os andre, vi glæder os til at høre hvordan dit køb er forløbet og hvordan din oplevelse var. Skriv en anmeldelse på siden her, tak.