Mirta

Alle anmeldelser

Mirta

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Mirta

Mirta er et onlinemodemærke, der tilbyder håndlavedeitalienskemodehåndtasker. Disse tasker er lavet i Italien. Mærket har et udvalg til både mænd og kvinder. Håndværkerne, der har lavet disse smukke håndlavede håndtasker, er Buti Pelletterai, Erimo, Abati, b.ben og mange andre kendte håndværkere. Mirta brand var inspireret af de traditionelle udstillinger, hvor italienskekunsthåndværkere præsenterer deres kollektioner for nogle udvalgte købere i Milano eller Paris.

Historien bag Mirta
Martina og Ciro er født og opvokset i Italien. De begyndte deres karriere som unge konsulenter og forlod hurtigt deres land for at følge store virksomhedsprojekter i udlandet. Mens de var væk, indså de, at selvom Italien var kendt over hele verden for sin håndværksarv, kendte få mennesker de talentfulde mennesker, der er brændstoffet for Made in Italy. Forbindelsen mellem den, der producerer, og den, der forbruger, var gået tabt, og den ville de genoprette.

Lidt senere, på en solskinsdag i Italien, blev MIRTA født. Og den menneskelige forbindelse blev den særlige ingrediens i en helt ny luksusoplevelse. Ciro og Martina forlod deres job i erhvervslivet og satte sig for at finde de bedste håndværkere i hele landet for at lære deres historier og give dem en stemme.

I dag er vores Mirta Studio i Milano hjemsted for et ungt og passioneret team, og deres team af talentfulde håndværkere vokser dag for dag. De vil ikke stoppe her, men fortsætte med at udvikle sig og forfølge ideen om, at luksus først og fremmest handler om menneskelige relationer. Er du klar til at være en af ​​disse mennesker?

DERES ØKO-EMBALLAGE FORKLARER
Hos Mirta lærer de konstant, hvordan de reducerer vores globale fodaftryk og bliver en mere bæredygtigvirksomhed. De er uperfekte, men de er fast besluttet på at forbedre os i alt, hvad de gør. Fra produktion til levering er stræben efter miljøvenlig praksis blevet vores prioritet. Bæredygtighed er en rejse, ikke en destination. Vil du være med på denne rejse?

EMBALLAGE ER VIGTIG
Som et skridt mod en grønnere leveringsproces har de introduceret en ny øko-emballagemulighed til alle dine Mirta-køb. Efter at have indsamlet feedback fra vores kunder og arbejdet hårdt på at finde den rigtige leverandør, udviklede vi emballage, der bidrager til den cirkulære økonomi.

Det er luksus, leveret bæredygtigt.

100% LAVET I ITALIEN
Fordi Mirta kan lide at gøre ting lokalt, er vores Eco Pack, ligesom alle Mirta-produkter, udelukkende lavet i Italien. Dette garanterer høje kvalitetsstandarder og bedre kontrol med ressourcerne.

Mere præcist FSC-certificeret. Det betyder, at papiret i vores Eco Pack kommer fra en skov, der forvaltes etisk, bevarer biodiversiteten og forbedrer lokalbefolkningens og arbejderes liv, samtidig med at den økonomiske levedygtighed bevares.

Deres Eco Pack er lavet af ansvarligt indkøbte materialer og er designet som en foldbar papkasse med lukkeklapper. Den er lavet af 100% papir, og alt print sker med en vandbaseret blæk.

Takket være dens enkle sammensætning er vores Eco Pack fuldt genanvendelig og affaldsfri. Husk at smide den i din lokale papirbeholder og hjælp os med at holde den i omløb så længe som muligt.

Deres Eco Pack er ikke kun bæredygtig, den yder. Den er solid, stærk og vandtæt, så produkterne ankommer til dit hjem i perfekt stand.

Når det kommer til bæredygtig emballage, er mindre bestemt mere. Deres Eco Pack eliminerer behovet for dobbeltkasser og fungerer som både indre og ydre emballage. Den fungerer også som en returkasse: Brug det specielle klistermærke til at forsegle æsken og send den tilbage til dem.

Tak fordi du læste om Mirta
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Mirta kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.