Mobilopladere

Alle anmeldelser

Mobilopladere

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Mobilopladere

Er du heller ikke helt vild med når telefonen løber tør for strøm? Man skulle have haft en powerbank, eller måske bare en ekstra oplader på arbejdet. Måske skulle man endda dække sig helt ind og få en til bilen, en af de der, som tilsluttes cigarettænderen – GPS´en sluger jo ret meget strøm, og jeg bruger den næsten kun på lange ture. Er det dig? Så kunne det være, du skulle besøge Mobilopladere.dk. På denne side kan du læse om netforhandleren af opladere og andet udstyr til mobilen.

Om Mobilopladere.dk
Mobilopladere.dk er et datterselskab af reparationsfirmet Telerepair Lyngby Aps beliggende i flere byer, men med hovedsæde i Lyngby. Virksomheden forhandler udelukkende eksterne brands af tech tilbehør, og har altså ikke egen produktion, hvilket er almindeligt for branchen. Mobilopladere.dk sælger både originale kabler og udstyr fra mobil producenterne, samt fra andre firmaer.
Hjemmesiden har, udover et større udvalg af mobiltilbehør, en blog, der kan guide dig i problemer med opladning af mobil eller tablet.
Netforhandleren er e-mærket, hvilket kan være en stor fordel, når man handler på nettet. E-mærket er en dansk certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Certificeringen er blandt andet støttet af ForbrugerrådetTænk, Dansk Industri og TrygFonden.

Produkter og Services
Mobilopladere.dk har et bredt udvalg af opladere. Deres opladere til iPhones går helt tilbage til iPhone 4 modellen og frem til iPhone 12. Mange af telefonerne bruger det samme lightning kabel, men menuen er delt op, så der ikke er nogen misforståelser, og man er dermed sikker på, at bestille det korrekte kabel til sin iPhone. Hjemmesiden har også et faneblad med opladere og kabler til iPad, men der skal man selv vide hvilket kabel, der skal bruges. Dette gælder også fanebladet med opladere til MacBooks. Firmaets øvrige udvalg inkluderer opladere til mærkerne Samsung, LG, Huawei, OnePlus, Sony og Nokia.
De har desuden enkelte brugte iPhones til salg på hjemmesiden. Hjemmesiden understreger, at brugte telefoner har stadig 2 års garanti.
Mobilopladere.dk har også originale Apple høretelefoner og jack adapteren, som skal bruges til nogle modeller. Er man en af dem, der glemmer at oplade telefonen hjemmefra eller tager på camping eller festival, kan man med fordel købe en powerbank. Man skal være opmærksom på hvor stort et batteri man køber, så der er opladninger nok i powerbanken.
Mobilopladere.dk lover hurtig levering. Bestiller man sin vare inden kl 16.00 om eftermiddagen, bliver den afsendt den samme dag. Du kan forvente at modtage pakken den følgende hverdag. Mobilopladere.dk har en udviddet fuld returret på 30 dage efter varen er modtaget. Kunden betaler for returneringen.

Komplimenter, Klager og Tips til mobilopladere.dk
Nethandel er ikke altid lige let. Hvem får man den rigtige behandling hos? Hvem overholder leveringstiden og trækker nøjagtig den pris, der er aftalt? Det kan være svært at forudse. Derfor er det vigtigt, at stå sammen som forbrugere. Hvis du har handlet hos mobilopladere.dk eller bare været på hjemmesiden eller været i kontakt med deres kundeservice, kan du efterlade en anmeldelse på denne side og hjælpe, måske endda inspirere, andre forbrugere.