DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Mobilopladere

  Er du heller ikke helt vild med når telefonen løber tør for strøm? Man skulle have haft en powerbank, eller måske bare en ekstra oplader på arbejdet. Måske skulle man endda dække sig helt ind og få en til bilen, en af de der, som tilsluttes cigarettænderen – GPS´en sluger jo ret meget strøm, og jeg bruger den næsten kun på lange ture. Er det dig? Så kunne det være, du skulle besøge Mobilopladere.dk. På denne side kan du læse om netforhandleren af opladere og andet udstyr til mobilen.

  Om Mobilopladere.dk
  Mobilopladere.dk er et datterselskab af reparationsfirmet Telerepair Lyngby Aps beliggende i flere byer, men med hovedsæde i Lyngby. Virksomheden forhandler udelukkende eksterne brands af tech tilbehør, og har altså ikke egen produktion, hvilket er almindeligt for branchen. Mobilopladere.dk sælger både originale kabler og udstyr fra mobil producenterne, samt fra andre firmaer.
  Hjemmesiden har, udover et større udvalg af mobiltilbehør, en blog, der kan guide dig i problemer med opladning af mobil eller tablet.
  Netforhandleren er e-mærket, hvilket kan være en stor fordel, når man handler på nettet. E-mærket er en dansk certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Certificeringen er blandt andet støttet af ForbrugerrådetTænk, Dansk Industri og TrygFonden.

  Produkter og Services
  Mobilopladere.dk har et bredt udvalg af opladere. Deres opladere til iPhones går helt tilbage til iPhone 4 modellen og frem til iPhone 12. Mange af telefonerne bruger det samme lightning kabel, men menuen er delt op, så der ikke er nogen misforståelser, og man er dermed sikker på, at bestille det korrekte kabel til sin iPhone. Hjemmesiden har også et faneblad med opladere og kabler til iPad, men der skal man selv vide hvilket kabel, der skal bruges. Dette gælder også fanebladet med opladere til MacBooks. Firmaets øvrige udvalg inkluderer opladere til mærkerne Samsung, LG, Huawei, OnePlus, Sony og Nokia.
  De har desuden enkelte brugte iPhones til salg på hjemmesiden. Hjemmesiden understreger, at brugte telefoner har stadig 2 års garanti.
  Mobilopladere.dk har også originale Apple høretelefoner og jack adapteren, som skal bruges til nogle modeller. Er man en af dem, der glemmer at oplade telefonen hjemmefra eller tager på camping eller festival, kan man med fordel købe en powerbank. Man skal være opmærksom på hvor stort et batteri man køber, så der er opladninger nok i powerbanken.
  Mobilopladere.dk lover hurtig levering. Bestiller man sin vare inden kl 16.00 om eftermiddagen, bliver den afsendt den samme dag. Du kan forvente at modtage pakken den følgende hverdag. Mobilopladere.dk har en udviddet fuld returret på 30 dage efter varen er modtaget. Kunden betaler for returneringen.

  Komplimenter, Klager og Tips til mobilopladere.dk
  Nethandel er ikke altid lige let. Hvem får man den rigtige behandling hos? Hvem overholder leveringstiden og trækker nøjagtig den pris, der er aftalt? Det kan være svært at forudse. Derfor er det vigtigt, at stå sammen som forbrugere. Hvis du har handlet hos mobilopladere.dk eller bare været på hjemmesiden eller været i kontakt med deres kundeservice, kan du efterlade en anmeldelse på denne side og hjælpe, måske endda inspirere, andre forbrugere.

  Mobilopladere
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Mobilopladere

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Mobilopladere et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Mobilopladere I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Mobilopladere?

  Mobilopladere er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Elektronik

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mobilopladere gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.