Modelones

Alle anmeldelser

Modelones

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Modelones

Modelones er et nail art brand for alle mani-kunstnere, der søger stilfuldt negledesign og unikt selvudtryk. Som en producent af gel-neglelak, løber Modelones-teamet altid på forkant med neglemoden og innoverer deres formler med det formål at inspirere tillid og mod hos mani-kunstnere gennem farvernes kraft. Hos Modelones er deres professionelle team af designere udforsker farvernes legende verden og bringer dyppepulver, polygel og akrylpulver af høj standard ind i deres kollektioner for at opfylde din egen skønhedsattitude. Til sidst håber de, at Modelones bliver destinationen for ligesindede mani-kunstnere at samles og forbinde, sprede farvens energi i flere menneskers liv. Farvens kraft vil besejre livets sløvhed.

RETUR- OG REFUSIONSPOLITIK
Hvis du ikke er tilfreds med et produkt købt fra https://modelones.com, modtager vi gerne en returnering inden for 30 dage efter modtagelsen.

1. Først skal du kontakte kundeservice for en refusionsanmodning inden for 30 dage efter modtagelse af produktet. Når de 30 dage er gået, vil vi ikke længere acceptere din anmodning om refusion.

 2. Hvis det var vores fejl, der gjorde, at du rent faktisk modtog den forkerte eller ufuldkomne vare, giver vi en uforpligtende tilbagebetaling. Kontakt os venligst og vedlæg et billede af hele din ordre, samt de beskadigede/defekte varer og en kort beskrivelse af problemet. I et sådant tilfælde foretrækker vi at afhjælpe fra sag til sag for at sikre den bedste kundeservice og overordnede tilfredshed.

 3. Sker tilbagebetalingen af ​​kundens egne årsager, såsom ikke at kunne lide det, ikke ønsker det mere osv., skal vi opkræve et ekspeditionsgebyr på 20% af salgsprisen for det returnerede produkt. Også eventuelle originale forsendelsesomkostninger eller returforsendelsesomkostninger refunderes ikke, medmindre det er en fejl fra vores side.

 4. Som følge af hygiejne-, sikkerheds- og renlighedsstandarder skal alle varer være nye, ubrugte og i samme stand, som du modtog den.

 5. Når din returnering er godkendt, modtager du en e-mail med instruktioner om, hvordan og hvor du skal sende din returnering. Send venligst din vare til den adresse, der er angivet i e-mailen, og giv os et sporingsnummer for din returnering, og de vil behandle din refusion. Generelt vil du modtage din refusion inden for 3-5 hverdage.

FORSENDELSESPOLITIK
Efter at have modtaget din ordre, behandler vi den inden for 1-2 hverdage. (Eksklusive produkter inden for salg)

Modelones sender til hele verden
Leveringsmuligheder for USA:
Standardlevering via DHL/UPS/USPS tager 3-10 forsendelsesdage (pris: $12,99)
Gratis standardlevering over $40 (efter kupon)

Levering til Storbritannien:
Standardlevering via Royal Mail tager 10-25 forsendelsesdage (pris: $12,99)
Gratis standardlevering over $40 (efter kupon)

Levering til Forenede Arabiske Emirater:
Standardlevering via Royal Mail tager 15-25 forsendelsesdage (pris: $18,99)
Gratis standardlevering over $80 (efter kupon)

Levering til andre lande:
Standardlevering via DHL/USPS/SY post tager 10-25 forsendelsesdage (pris: $12,99)
Gratis standardlevering over $50 (efter kupon)

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Modelones?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.