Moment

Alle anmeldelser

Moment

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Moment

Gå ud. Se mere. At omfavne hvert øjeblik livet kaster os. Fylder vores liv, ikke vores feeds. Flere smukke øjeblikke tak.

Ind for at følge vores kamera
Moment's kompas, deres anti-GPS-enhed. At komme tæt på og faktisk se verden. Sæt farten ned, overvej mere, husker mere. Glæden ved at være med.

I for at forbinde mere.
At være åben over for de steder, vi tager hen, de mennesker, vi møder. Væk fra foderet. At fodre sjælen. Bare at være der. Til stede. (...dramatisk stilhed...) I øjeblikket. (ha, se hvad vi lavede der?)

For at holde det ægte
At finde de uperfekte, akavede, uventede øjeblikke. Aldrig at blive fundet igen. At favorisere det sårbare og virkelige frem for det perfekte. At holde tingene unuanceret og sande.

Moment startede i 2013 på Kickstarter og lavede udstyr til telefoner. Nu gør de mere end det. De sælger udstyr fra deres yndlingsmærker, udgiver lektioner fra go-to-kreativer og løber fotoeventyr over hele verden.

De er Moment og de eksisterer for at fremskynde skaberøkonomien
Fællesskabet gør Moment muligt. Fra de brands, der sælger deres udstyr i butikken til de professionelle, der udgiver deres onlinekurser hos dem, til de udstyrsguider, der besvarer dine spørgsmål 24x7, Moment ville ikke eksistere uden dette fantastiske fællesskab af kreative. Støtte og bemyndige hinanden til at jagte deres kreative sysler.

Hvem er Gear Guides?
De er fællesskabet af skabere, der leverer WOW kundeservice på Moment. De hjælper dig med at konfigurere dit udstyr, selvom du ikke har købt det hos os.

Mange af dem startede som fuldtidsprofessionelle, der havde brug for stabilt deltidsarbejde. De er blevet, fordi de forelskede dem i at hjælpe kunder med at få mere ud af deres fotografering og filmproduktion.

Ekspert, personlig rådgivning
Har du brug for nyt udstyr, men er du i tvivl om, hvad du skal have? Har du lige modtaget din ordre og har du brug for hjælp? Live chat eller e-mail dem 24/7. Find din guide nedenfor, eller kontakt bare på hello@shopmoment.com, så finder videden bedste guide til dig.

Et fællesskab af kreative
Moment er et fællesskab af kreative - fotografer, filmskabere, designere og ingeniører - som mener, at verden er et bedre sted, når du farer vild og følger dit kamera. De elsker den glæde, fotografering bringer til deres liv, og vi vil gerne få folk til at smile en lille smule mere hver dag. Mange af dem startede som kunder, før de kom med i teamet. Du bør gøre det samme.

Alt brugt udstyr er endeligt salg og er ikke berettiget til returnering. Brugt gear vil have "Brugt" i titlen på varen på din faktura. Dog gælder en 12-måneders garanti fra leveringsdatoen stadig for brugt udstyr.

Hvor lang tid tager det at behandle en returnering?
Når du har gennemført din returanmodning, vil du få tilsendt en forudbetalt etiket* via e-mail, så du kan sende dine varer tilbage. Returnering tager normalt 2-3 uger at blive leveret til vores lager. Når det er leveret, behandles returneringer inden for 7-10 hverdage efter, at udstyret er modtaget.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Moment
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.